Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ki nyeri A dalt,...

Szerintetek ki nyeri A dalt, vagyis ki képviselheti az országot az Eurovízión?

Figyelt kérdés
Szerintem vagy Kállay-Saunders vagy Király Viktor. Esetleg a New level empire (azt hiszem ez a nevük)

2014. jan. 25. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig Dér Heni és Király Viktor dala tetszik a legjobban, szóval remélem egyikőjük. :D
2014. jan. 25. 15:59
 2/4 anonim válasza:
Radics Gigi ..:)
2014. jan. 26. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Depresszió :)
2014. jan. 26. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos a 30 ból max 5 hallgatható és ebben az ötben nincsennek benne sem a királyok sem szandersz. Ilyen sz&rt nem bírok hallgatni, ezért csak reménykedem benne hogy ha tiszta lesz a közönség szavazás akkor a nézők jól fognak dönteni. Persze, ha idén is sms szavazás van. Nem tudom mert még ennek se néztem utána. A yutubon lévő 30 perces győztes dalok bemutatóját voltam képes csak megnézni. Azok a pár másodpercbe sűrítt produkciók is elegek voltak, hogy véleményt formáljak a dalról. Szörnyű, borzalmas, szégyen, hogy ilyesmivel állnak ki a porondra.
2014. jan. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!