Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak köztetek ilyenek?...

Vannak köztetek ilyenek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Imádok dalszövegeket írni. Kicsit képzetlen vagyok, de rengetegen mondták már, hogy jól éneklek. Szeretnék alapítani egy zenekart, és gondoltam, talán itt akadnak vállalkozó szellemű emberek (gondolok itt: egy másik énekesre, hogy duettet is lehessen, egy basszus, és egy sima elektromos gitárosra, egy billenytűsre, egy dobosra, és egy olyanra, aki zenét tud szerezni a dalokhoz.) Arra gondoltam, a stílus lehetne kötetlen, vagy rock, esetleg metál. :D Ha valaki esetleg fikázná az öteletemet, ne fáradjon, nem fog érdekelni! ;)
2014. jan. 24. 21:18
 1/1 sándorjános ***** válasza:

Én is szeretek dalszövegeket írni (bár ez a közelmúltban egyre inkább a vers irányába tolódott). Szerintem nyugodtan küldj valamilyen hanganyagot nekem, ha van videód, vagy szöveget. Két éve és pár 3,5 hónapja basszus gitározok és még szerencsére nyitott vagyok minden elképzelésre, bár elég elfoglalt vagyok, úgyhogy max. ötletelni tudnék, vagy beugrani váltónak, néha próbálni.

Szóval írj nyugodtan. Debrecen környékén élek.

2014. jan. 24. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!