Régi zene, mi a címe? "Jeehijee Juppáppé-é" vagy "Jeeijee juppáppé-é". Van benne egy rész, ami így hangzik. Itt nem szöveg van, így "jee-zik". "Jeehijee"-vel talán jobban beugrik, de szerintem alapból nem volt benne 'h'. "Focis-zene" hangulata van.
"Focis-zene" hangulat, mint pl Ricky "Go go go ale ale ale"-jének. (Ennek tudom, hogy nem ez a címe)
De közben, hogy ilyen "focis" zene, még valahogyan a '80-as évek stílusát, hangulatát is idézi, de simán lehet '90-es évek beli is, vagy 2000-es évekből való, de nem mai darab. Hát én így arra tippelnék, hogy 10 éves biztos van, de esélyes, hogy talán öregebb is.
Szóval még ezt a hangulatot is adja, csak úgy "betájolásilag" mint pl:'I love to hate you', 'Suzana I'm crazy loving you',Shine/Aswad.
Mi lehet ez? Előre is köszönöm a segítséget.
Sommerhits 2014 Mallorca
http://www.youtube.com/watch?v=FEmuDeQkOWg&list=PL0F3D214222..
Ez "já já jipi" :/ . Slágerrádiós zene még, amit keresek, mondtam, hogy nem mai darab. Erre belinkel egy 2014-eset..
Aki otthon van régi zenében, annak tuti, hogy beugrik, mi ez, ha a címét még nem is tudja, 2014 januárjában keletkezett számot többet ne írjatok kérlek, mert úgyse azt keresem, mondom, hogy évekkel ezelőtt hallottam utoljára, ez konkrétan nemtom mennyi, de ez, amit az első linkelt, ez még nincs egy hónapos sem. Szóval, remélem, valaki errejáró tudni fogja, melyik számot keresem:)
Szóval konkrétan ezek közül valamelyik az a rész: "Jeehijee Juppáppé-é" vagy "Jeeijee juppáppé-é".
Szóval még várok válaszokat:) Légyszi,aki tudja, írja meg, mi ez!!:) Előre is köszönöm!:)
Pontosítok:
The Black Cards-Dr. Jekyll & Mr. Fame
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!