Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek fognak jönni?

Szerintetek fognak jönni?

Figyelt kérdés
ha kész lesz ez az új album (juhéé!!)akkor a turné során fognak jönni ide? nagyon reménykedek benne minden álmom valóra válna!! mikor voltak akkor nem voltam és teljesen összetörtem...szerintetek jönnek?

2014. jan. 24. 14:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. 2007-ben és 2012-ben is koncerteztek itt; valamint 2010-ben felléptek a Szigeten; ráadásul a koncertfilmüket is leadta a Corvin és az Uránia - szóval tudják, hogy létezünk és van rájuk kereslet errefelé. Így elképzelhetőnek, sőt valószínűnek tartom, hogy jönnek majd az új album turnéja során :)
2014. jan. 24. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem voltam a múltkori koncerten, ezért mondenképpen el akarok rá menni! :D Szerintem jönni fognak, plusz ami nagyon tetszik az új albummal kapcsolatban az az, hogy rockosabb lesz mint a T2L. :)
2014. jan. 25. 16:49
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! amúgy voltam a koncertfilmen és állati volt! bár a hang...azon még lehetett volna variálni, kissé zavaró volt hogy jobban hallottam a közönség zörejét mint Matt hangját. de attól még zseniális volt! nagyon várom már ezt az új albumot pláne hogy ez sokkal rockosabb lesz mint az előző (amit attól még imádok!)hogy is mondták...jah igen a "showbiz2"!:))
2014. jan. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!