Milyen power metal zenekarokat szoktatok hallgatni? Melyik a kedvencetek, illetve milyen nemzetiségűek szerintetek a legjobbak?
Én pl.szoktam hallgatni Sonata Arctica,Wisdom,Stratovarius,Dragonforce,Avantasia,Rhapsody of Fire,Wintersun(bár ez már inkább rendes metál-viking metál környéke),Heavenly,Gloryhammer.Most kapásból ezek jutottak eszembe ,de még rengeteg mást is hallgatok :D.Kedvenceim Sonata Arctica,Dragonforce,Heavenly,Wisdom
És nemtudom miért de úgy érzem hogy a legjobb power metalokat (ilyen fantasy stílusuakat)az északiak csinálják :D (főleg a Svédek és a Finnek).Persze más nemzetből is rengeteg fantasztikus banda van, de nekem ezek jönnek be :D
Rhapsody - Rising From Tragic Flames
Létezik ennél jobb?:)
"És nemtudom miért de úgy érzem hogy a legjobb power metalokat (ilyen fantasy stílusuakat)az északiak csinálják :D"
Én is hasonló módon érzek, bár nekem azért tetszenek a legjobban, mert közel áll a személyiségemhez a szerepjátékok (m.a.g.u.s, D&D), és ezek a zenék hasonló dologról szolnak, ráadásul egy kettőnek van komoly mögöttes mondani valója is. Olyan reményt adnak ha ezeket hallgatom ahogy a hősiségről, meg ilyen értékről énekelnek, optimistán.
Imádni fogod akkor egyébként a Manowart
Illetve Blind Guardin
www.youtube.com/watch?v=qUlK3S_9IOo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!