Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek valami olyan szamot...

Ismertek valami olyan szamot amire nagyon lehet sirni?

Figyelt kérdés
nagyon nehezen tudok sirni es neha olyan jo lenne sirni egy jot...tudtok olyan szamot amit hha meghallotok akk tudnatok sirni? nekem evanescence-my immortal cimu szamara sikerult egy keveset sirni..valami hasonlot vagy szomorubbat ha tudtok linkelni azt megkoszonom :)

2014. jan. 23. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Whitney Houston- I will always love you

James Blunt- You're beautiful

Sarah Connor- From Sarah with love (én speciel erre tudok a legjobban)

2014. jan. 25. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Kárpátia - Mézeskalács
2014. jan. 25. 20:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha amúgy jó kedved van egy szomorú számtól nem fogsz tudni sírni...

Ehhez kell egy alapállapot is. Ha csak azért szeretné sírni, hogy érezd, hogy felszabadulnak az érzéseid, akkor tanácsolom, hogy nézz meg egy megható videót.

Én amin mindig bekönnyezek, azok az eredeti, első "free hugs" videók, vagy a csávó, akinek nincs keze se lába, vagy ott volt a daganatos nő, aki halála előtt forgatott. Ezek olyan szép videók, és ha megnézed őket, akkor érted meg, hogy milyen hálásak is lehetünk mi egyszerű emberek, és hogy ezért van értelme sírni, nem azért, mert megkarcolódott az iphoneom (itt most nem rád gondoltam, csak úgy nagy általánosságban a mai ember problémáinak jellegére).

2014. jan. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!