Ti láttok esélyt rá hogy a Megadeth koncertezik majd Magyarországon?
Figyelt kérdés
mondjuk 5-6 éven belül?2014. jan. 22. 21:42
2/3 anonim válasza:
Idén jönnek!!
kiegészítve az előző válaszolót:
Június 16-án Budapesten lép fel Rob Zombie és a Megadeth, az első magyarországi Aerodrome Fesztivál keretében. A helyszín a Budapest Park lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
igazából első dolgom az volt hogy kiirtam a kérdés utána rá is találtam erre hogy lesz :)
viszont akkor kérdeznék még valamit,17 éves vagyok és ez a kedvenc zenekarom, de eddig akit kérdeztem senki nem jön velem, a baráti köröm nem igazán szereti a metált, aki meg igen az is nemet mondott, ja és békésmegyei vagyok, de nem akarom kihagyni, mi véleményetek arról ha elmegyek egyedül? szállást hogy szerezzek 18 év alatt? mert se busz se vonat nem hoz haza csak reggel, és úgy néztem 22.00kor vége is lesz
2014. jan. 23. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!