Mr. Busta miért olyan nagy szám?
10 éve rap-et hallgatok, ismerem az összes műfajt szinte, de két jó rímje nincs a srácnak, mégis mainstream, amikor pl. egy Akkezdet Phiai például 2 sor alatt lekörözi az egész munkásságát.
Ha a wankster (álgengszter) rapjéről van szó, a Killakikitt 2 sor alatt ismét lekörözi a teljes munkásságát.
Miért hallom azt, hogy szinte az összes arc az utcán, ezt a tömegzenét kedveli?
Még az alapokkal annyira bajom nincs, de hogy két sort nem bír összerakni...
Idézek PKO-tól
"Mi hozzuk az új flowt és leváltjuk a régit,
Mert tévhit, hogy a tehetséget mennyiségben mérik! "
mondjuk ezt a számot szeretem a killakikittől
http://www.youtube.com/watch?v=AII9a7UeJX8
de pl ennek az akph-nak még csak a nyomába sem érhet:
"a Killakikitt sem nagy, az is csak álkeménykedős rap"
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem, de akkor is, Mr. Busta-nak olyan szövegei vannak mint egy 10 éves gyereknek...
"Mindenki RTM akar már lenni
Ahhoz még egy jópár zsíroskenyeret kell enni"
"ezt a tempót egyedül csak én bírom
az összes papagájt szétkúrom"
Úgy beszél a csajokkal, mint a kutyákkal...
Mit szeretnek ezen, komolyan?
Vagy annyira el******* a generációnk értelmi szintje, hogy nem bírják felfogni, hogy ennek mondanivalója nincs?
Nézzünk már egy Fankadelit (igaz, ő is featelt Bustaval), aki kiáll a szegényekért, és a politikai problémákról képes rappelni, és már tizenvalahány albumja ki jött, és még mindig tolja rendesen, mint régen! Ő egy tehetség a rapben, és kijelentem nyíltan, hogy Feri a magyar rap királya... Miért nem őt hallom hallgatni, vagy AKPH-t, Funktasztikust, és a többit? :S
Busta bácsinak egyetlen egy száma van, ami bejön - átjön.
Az pedig a Nem nézek vissza.
A többiben lenézi a nőket, mindenféle utolsónak írja le és nekem abszolút nem szimpatikus az efféle nézet.
Lehet csalódott és vannak akik ezt zabálják, de nem minden NŐ holmi szajha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!