Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a szám?

Melyik ez a szám?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat hallani, leginkább disco viszont a refrénjét fuvolázzák. ( szerintem fuvola xd ). Leginkább Martin Garixes, vagy a TSUNAMI-hoz hasonlít. Ha segít, az Education hallottam Budapesten.
2014. jan. 19. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. jan. 19. 17:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen! Ez az. Nagyon köszönöm!! :D
2014. jan. 19. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

bleee, ma egész nap ilyen big room mixeket hallgattam... ge.i unalmas már, meg szétmegy a fejem xD

azért kicsit szar, hogy igazán a dropban szinte semmit újat nem tudnak mutatni az eredeti sandro silva (vagy sokak szerint az árnyékproducer szerepében munkálkodó Marteen Vorwerk) Epicje óta, ami az első ilyen dropot alkalmazó big room house zene volt.

2014. jan. 20. 00:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha valami bejön sokaknak, akkor azt más is alkalmazza csak más formában. Aztán kis marketing ( sok pénz ). Vagy bejön, vagy nem. Egyszer minden lehetőség elfogy. Mégis inkább ilyet hallgasson és csináljon mindenki egész nap, mint gangnam style, fox say és társai.
2014. jan. 20. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!