GomalFace kérdése:
Lehetséges telecasterbe strató hangszedőt tenni?
Figyelt kérdés
Mert ahogy nézegettem itt az internetet, találtam ezt remek Seymour Duncan single coil méretű humbi pickupot, mutatom...
...és azt írja, hogy stratocasterbe való. És hát arra lennék kíváncsi, hogy egy hozzáértő ember szerint belemenne-e egy telébe is?
2014. jan. 19. 13:35
1/4 anonim válasza:
Méretre ugyanekkora a tele szedője is, de más a rögzítése, annak nem a két végén van 1-1 csavar, hanem az egyik oldala mellett 2, a másik oldal mellett egy. Szóval csak úgy tudod belerakni ezt telébe, ha valahogyan megoldod ezt a problémát. Viszont tudtommal ennek a pickupnak van telébe való változata is. Megjegyzés: a Squier Standard Stratomban ilyen van, és nagyon horzsol :)
2/4 A kérdező kommentje:
Erre gondolsz? Keresgettem kicsit, és megtaláltam röviddel a kérdés kiírása után.
Köszönöm a választ különben:)
2014. jan. 19. 16:41
3/4 anonim válasza:
Bármilyet tudsz bele rakni, csak kicsit méretre kell farigcsálni a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!