Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan találom meg a számot?

Hogyan találom meg a számot?

Figyelt kérdés
Egy Evanescence számot keresek, elég régi - idősebb, mint... talán 6 éves is. Nagyon érzékeny zongoraszó van az elején, 2X5 hang, leginkább rövidek, ha ez mond bárkinek is valamit. A szövegére egyáltalán nem emlékszem sajnos, mert akkor még nem tudtam angolul:S Ha valaki rájön, mit keresek, lécci, írja meg! Köszi előre is!
2009. dec. 2. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a My Immortal ugrott be.
2009. dec. 2. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az:S Nem tudom, már legalább 50 számot meghallgattam, egyik sem... De azért köszi^^
2009. dec. 3. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg valami még konkrétabb dolgot nem tudnál mondani? Végig lágy a dal, vagy van benne rockos rész is? Magas vagy inkább mély? Kórusos-vokálos vagy csak Amy énekel benne?
2009. dec. 12. 17:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak Amy, vannak benne rockosabb részek, csak az eleje ilyen lágy. Kicsit baljóslatú az egész, az énekhangok pedig magasak. Köszi, hogy próbálsz segíteni:)
2009. dec. 13. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Oh, ugyan!^^ Azt hiszem, megvan! Szerintem a Lacrymosa! Az egyik kedvenc számom, és a leírás pont illik rá, a zongoraütem, a baljós hang, minden. Remélem rátaláltam neked! =)
2009. dec. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!