Mi a Szerelemről szó sem volt című dalnak a pengetése?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 19:19
1/13 anonim válasza:
LoL még mindig a hogy kell pengetnin vergődünk?
Fogjátok meg a kib#szott gitárt és próbáljátok ki...
2/13 A kérdező kommentje:
Az ilyen emberek általában sokat értenek a gitárhoz mint te gondolom azt se tudod hány húrja van a gitárnak
2014. jan. 17. 21:51
4/13 A kérdező kommentje:
Hát nem véletlenül mondtam
2014. jan. 18. 08:34
5/13 anonim válasza:
Egész eddig tévedésben éltem, azt hittem 12 év gitározás után, legalább a húrok számát tudom... :(
6/13 A kérdező kommentje:
Hát de amennyit foglalkozol a kérdéssel le is írhatnád a választ
2014. jan. 18. 13:11
7/13 anonim válasza:
Na aggódj, én 10 éve zenélek, énis csak most vettem észre a 6. húrt, olyan vékony hogy eddig nem láttam, tegnap beleakadt véletlenül a kezem.. mondom MIAF***SZ??!?!
Kérdező, amúgy igaza van Doc-nak, ha durván is fogalmazta meg.
Mi az hogy "mi a pengetése". Írjon neked valaki kottát hozzá a pengetés pontos ritmusáról? Mit vársz?
Ha meg hallás után nem megy nagyjából, akkor tökmindegy..
8/13 anonim válasza:
Elég egyszerű a válasz.Szépen beírod a keresőbe, hogy Szerelemről szó sem volt gitáron és kiad több millionyi találatott.Amugy én is gitározom.
9/13 anonim válasza:
Minden zenére mondjuk te add meg a ritmikáját az úgy szép és jó.(mondjuk ha nincs hozzá hallásod, ne is kezd el, de ilyen kérdés után ah mindegy.) Ha pedig az eredetit szeretnéd, akkor kapcsold be a zenét, és próbáld ritmusban maradni... Ha nem sikerül add el a gitárt nekem "ólcsó" pénzért. :D
10/13 anonim válasza:
Egyébként tényleg nem tudom mi a lószart szeretnél.
Mit írjunk le?
Ritmusképletet? Azt nehezebb megérteni, mint kihallani.
Tényleg leírhatnád mire vágysz, mert őszintén szólva fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!