Helósztok! Valaki alappal?
Sziasztok!
Röviden annyit, hogy szoktam néha néha szövegeket irogatni, és hozzájuk leszedni egy alapot. Gondoltam arra hogy csinálok, de nem jött össze mert az FL Studio bonyolultabb mint hittem,(helyesírás 5..) és mást se nagyon találtam már. Valaki esetleg tudna egy oldalt vagy egy programot ahol tudok csinálni vagy leszedni ingyenes alapokat? RAP szöveghez kéne. Előre köszi a válaszokat!
Nagyon egyszerűen kezelhető, látványos diszkóstílusú zeneszerkesztő a MAGIX Music Maker.
A program alján található fájlmenedzser kereshetjük meg kedvenc zenéinket, majd egérrel megfogva és bedobva a szerkesztő felső részébe vehetjük használatba.
Ugyanezzel a módszerrel AVI animációkat, vagy szöveget is behelyezhetünk a felső részbe.
Az eredmény: egy professzionális videoklip.
*
Nahh itt vannak azok az alapok,amik a kezdetekhez kellenek..Nyomj a linkre és nyomd a szöveget:
* * *
Kösöznöm az eddigi válaszokat, de én arra gondoltam, hogy mivel egy rap alapot lehet csinálni. Mint például ez(ek) itt: http://www.youtube.com/user/SADIKBeatzTV
Szóval ehhez hasonló alapokat. :) Azért köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!