Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honan és hogyan lehet szerezni...

Honan és hogyan lehet szerezni custom gitárt?

Figyelt kérdés
Sok Gibson, Epihpone custom gitárt látok és sehol sem találom, hogy hogyan lehet rendelni és mennyiért egy saját formát? Aki ért ehez az kérem magyarázza el. Köszi

2014. jan. 12. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb itt a GYIK-on kérdezősködő 5 perc alatt Googlival megtalálhatná az őt érdeklő információt. Ha nem teszi, akkor valószínűleg:

1. Végtelenül lusta és/vagy megszokta, hogy mások dolgozzanak helyette

2. Nem képes használni a keresőt.

3. Alapvető angoltudása sincs

Ezek közül szerintem bármelyik önmagában már elég gáz és ettől kezdve nem hiszem, hogy bármilyen kicsit is komplezebb új tevékenységet el tudna végezni önállóan, miután előtte elvégezte a háttérmunkát, hogy megtalálja az információkat. A neten szinte minden információ bőségesen rendelkezésre áll a gitáros témában, csak kis józan ész és némi angoltudás kell hozzá... mégis újra és újra felmerülnek azok a kérdések, amire annak idején nekünk nem állt rendelkezésre internet se, hogy utánajárjunk, mégis megoldottuk.

2014. jan. 14. 14:04
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát te vagy már goromba

Úristen vétkeztem mert feltettem egy kérdést egy olyan oldalra ahol kérdeznek az emberek

És vétkeztem mert 17 évesen nem gitárépítésbe kezdtem

Egyszerűen nem túl jó az angol tudásom hogy kisilabizáljam a gibson honlapján az ilyet

2014. jan. 14. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Megkaptad a választ, nem?

Az más kérdés, hogy mivel már évek óta figyelem a GYIK-ot és próbálok gitáros kérdésekben segíteni, kicsit elkeserítőnek, néha bosszantónak érzem azt, hogy mennyire képtelenek a fiatalak önállóan megoldani egy olyan egyszerűnek tűnő problémát, mint információk megtalálása az interneten. Pedig elvileg nektek kéne jobban értenetek a nethez, nem az én generációmnak.

Az előző hozzászólóval vitáztam, nem veled, mivel ő úgy állította be, mintha csak úgy lazán, félkézből meg lehetne építeni egy gitárt nulla háttérismerettel. Szerintem ez erős túlzás.

Tőled senki se várta, hogy építs gitárt, épp ezt magyaráztam...

Egyébként ha nem tudsz angolul, javaslom a translate.google.com oldalt.

Nem mondom, hogy egy csapásra megold minden gondot, mert a magyar nyelv sajátosságai miatt egyelőre lehetetlen igazán jól működő gépi fordítást csinálni angolról magyarra és viszont, de azért a lényeget talán segít megérteni.

És még valami: a GYIK-en nem lehet tudni, ki ért hozzá és kinek csak a szája jár. Jobban jársz, ha gitáros fórumokon kérdezősködsz szerintem.

2014. jan. 14. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Sőt, elárulok még egy titkot.

A Chrome bőngésző még arra is képes, hogy automatikusan lefordítson weboldalakat a Google Translate-et használva.

Felraksz egy magyar nyelvű verziót és ha behozol egy más nyelvű weboldalt, felajánlja a fordítás lehetőségét. Természetes néha óriási hülyeségeket fordít, mert bizonyos angol kifejezéseket nem lehet egy az egyben átvinni, meg sok angol szónak is lehet többféle értelem és nem mindig a megfelelőt találja el. De azért elég kényelmes. :)

2014. jan. 14. 23:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Értelek és ismerem a google fordítót csak tényleg nem túl jó :)
2014. jan. 15. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha van elég pénzed rá, a legjobb egyedi lehetőséget nyújt online gitár konfigurátort a finn Ruokangas cégnél láttam.

[link]

Itt írtam róluk magyarul egy elég hosszú cikket.

[link]

2014. jan. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!