Milyen zenét hallgattok mostanában? :D (12-16 éves korosztály)
Rammstein
Dethklok
Andrew W.K.
Metallica
Ossian
Black Sabath
Guns n Roses
AC/DC
Cradle of Filith
Dimmu Borgir
Nightwish
Pokolgép
Kalapács
Ruoska
Epica
Purple Nail
UNSUN
LACUNA COIL
Gorgoroth
System Of A Down
Bullet For My Valentine
VOIVOD
Leander Rising
Avenged Sevenfold
Queen
RUSSKAJA
Tool
Bring Me The Horizon
Eleinte rockot hallgattam főleg: Iron Maiden, Metallica,AC DC meg ilyenek, most már átálltam a rappre már 3 éve hallgatom és megunhatatlan!!!: Hősök,Vészk'járat, Barbárfivérek,Animal Cannibals ...
Ui.:A Hip Hop inkább életstílus amibe beletartozik a rapp zene.16/F
Finntroll,Dalriada,Ensiferum,Korpiklaani,Amon Amarth,Bathory,Gorgoroth,Dimmu Borgir,Children of Bodom,Tyr,Trollfest,The GazettE,Marilyn Manson,Slipknot,Green Day,Paramore,Blessthefall,Atreyu,Motionless in White,Get Scared,Tankcsapda,Anti Fitness Club,Nirvana,My Chemical Romance,Juliet Simms,Monocrome Hearts,From Outset Crisis,Automatic Loveletter,Fit For Rivals,Fall Out Boy,Dreams Not Reality,30 Seconds To Mars,AC/DC,The Relapse Symphony,Led Apple,Hanbyul,Lindsey Stirling,Adam Lambert,Cinema Bizarre,Cafty,Strify,Romeo Nightingale,Blood on The Dance Floor :) szóval elég vegyes,de főleg a folk metal felé húz a szívem,azt hallgatom a legtöbbet :)
13/L
Rock és Metál bandákból jó sokat, de a COD-t is szeretemem!
12/L
Én utálom a rock zenét!! Amiket a többiek irtak azokról még soha nem hallottam.
Én szeretem:
One Direction
Little Mix
The Vamps
Kesha
Justin Bieber
Avicii
Calvin Harris
Ellie Goulding
Pitbull
Én normális zenéket hallgatok!!
Old school rapet hallgatok.
N.W.A.
Dr. Dre
Ice Cube
50 Cent
D12
Eminem
Snoop Dogg
Dub C
Eazy-E
Xzibit
17/F
Metallica,Megadeth,Black Sabbath,AC/DC,Sabaton,Tankcsapda,Depresszió,Road,Rómeó Vérzik,Orden Ogan,Benedictum,Persuader,Sum41,Green Day,BVB,Three Days Grace,Five Finger Death Punch,Avenged Sevenfold,Kárpátia,Guns n' Roses,Nirvana,Dropkick Murphys,Fiddler's Green,Paddy and the Rats,My Chemical Romance,The Pretty Reckless,Civil War,Freedom Call,Iron Maiden,Papa Roach,Powerwolf,Running Wild,Reckless Love,Volbeat,The Grenma,Gamma Ray.....kapásból ennyi jutott eszembe,amiket hallgatok. tuti van még vagy 20-30,de azok most nem ugranak be...
De ez mind rock,metál és punk,és azok keveréke.:)
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!