Jó az MSA márkájú gitár kezdőknek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 15:09
11/16 anonim válasza:
Nekem anno egy Johnson strato koppincs volt a tanuló gitárom, ami 30 körül lehetett, és teljesen meg voltam vele elégedve. Miután elkezd fejlődni az ember, és megérti a "gitár nyelvét" már el tudja dönteni, hogy mire is van szüksége. Én azt javaslom, hogy ne költekezz túl... :)
12/16 anonim válasza:
Én nem kalsszikuson(nylon) kezdtem hanem a lehető legkeményebb húros(bronz 0.13) akusztikuson. A gitáros ismerőseim nagyrésze viszont klasszikuson kezdte, és 50 % ban MSA - t vettek. Olcsó, de meg lehet rajta tanulni az alapokat. Viszont csodákat ne várj a hangjától. Szépen szól de van ami sokkal szebben. Szal ajánlom az MSA -t ha 1-2 év múlva veszel egy komolyabbat, mert azon már biztos élvezhetőbb lesz a gitározás.
13/16 anonim válasza:
A klasszikus gitár és az akusztikus ugyan az, csak a felfüggesztésük más, és így az akusztikus gitárra fémhúrt is tehetsz, sőt arra ajánlott azt tenni. Ennek az az előnye, hogy szebben szól.
15/16 prei válasza:
Bár régi a fórum de hátha valaki most akar gitárt venni.Egy ismerősömnek két msa gitárja is van, az egyik klasszikus, a másik vestern.Mindkettőt kipróbáltam,de szerintem kerüld ezt a márkát mert megutáltatja veled a gitározást.Nekem egy sigma dm 1 st van és ezen már öröm a gyakorlás.Csak ez elég drága..Volt a kezemben egy yamaha f310 is, kb. 40000 Ft és ennek remek a nyaka és gyönyörű a hangja. Szerintem 30 és 40 ezer közötti árban gondolkodjon mindenki aki nem akarja rövid időn belül letenni a gitárt..A túl olcsó gitár elveszi előbb utóbb a kedvet a zenéléstől..Tehát valamilyen Yamaha, Fender, Ibanez esetleg Sigma gitárban gondolkodjon mindenki.
16/16 anonim válasza:
Az hogy mennyire hamis az a hur kerdese, nekem egy bulletstratom van, nincs vele problema. Van egy yamaha akusztikus gitarom, azzal sincs baj. Az egyik sem felmillas gitar, megis teljesen jo, sot, a hangjuk dicseretes. A kerdezonek: amig van rajta minimum 18 bund, ott vannak a hangolok, lehet ra hurt rakni, es nem torik szet a kezedben, addig megveheted, hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!