Írnátok melodikus death metál bandákat?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 20:38
1/6 sándorjános válasza:
Kalmah, In Flames, At the gates, Soilwork, Dark Tranquility, Arch Enemy, Amon Amarth, Therion (bár ők inkább a goth és szinfónikus fonalt képviselik), Carcass, Scar Symmetry, Sonic Syndicate, Threat Signal, Mnemic (ez utóbbi 2 nem kevés screamo áthallással).
2/6 anonim válasza:
The Unguided(februárba jön az új albumuk:P), Sonic Syndicate, I Legion, The Stranded, Rise to fall, Disarmonia Mundi, My Dear Addiction, Blood Stain Child
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
Sonic Syndicate és The Unguided nagy kedvencek, de kár hogy az utóbb említettnek nincs fent az összes száma youtube-on teljes hosszukkal...
Jöhetnek még válaszok :)
2014. jan. 8. 14:53
4/6 anonim válasza:
2. vagyok: Azért innen-onnan beszerezhetőek a számaik :) Én mondjuk meg fogom venni az új albumukat is, mert annyira jó amit csinálnak, h megérdemlik azt a 3000 Ft támogatást érte(na meg miután megjelenik 1-2 hetet kéne várni, h feltegyék valami torrent oldalra azt én meg képtelen vagyok kivárni :D). Egyébként iTuneson fent vannak az új számaik, legalábbis részletek belőle, sztem rohadt jó :)
Ami még eszembe jutott az az Amaranthe. Bár ez nem melodic death metál, inkább power, melodic metal keverék.
Killswitch Engage, All that remains ezek se rosszak.
6/6 anonim válasza:
A fentieken kívül nálam az Omnium Gatherum és a Dark the Suns nagy kedvenc! Aztán ott van a közép-lassútempós isten: a Morphia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!