Segítokesz001 kérdése:
Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Van 1 szám aminek az előadóját se és a címét se ismerem....de vaklahogy úgy szól hogy: ÁDEJDLJ TÉJTÖTÉJ ÁDÁDEÉJ TÉTŐTÉJ, és vmi rock és sok filmbe halottam, legalább is úgy emlékszem.2014. jan. 6. 17:11
2/7 Apocalypse. válasza:
most vagy beverted a fejed a billentyűbe, vagy valami nemtom milyen ékírás ez..
ettől még a: türürü tütü türürürü tütü türürürü tütü türűrürűűű is kivehetőbb :D:D
3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a szöveget nem értem mert az angolhoz gyökér vagyok és csak így tudtam jellemezni
2014. jan. 7. 17:57
4/7 KefirHun válasza:
Esetleg egy filmet tudnál mondani a sok film közül hogy melyikbe hallótad és kb. hány percnél :)?Mert ebből ember legyen a talpán aki ezt ki találja :D Ezt még dúdolni se tudom amit leírtál és semmire nem hasonlít :D
5/7 A kérdező kommentje:
őőőő konkrét filmet nem tudok mondani mert nem emlékszem hogy melyikben volt
2014. jan. 7. 20:25
6/7 KefirHun válasza:
oh... akkor sajna nem nagyon tudok segíteni,de ha majd véletlen eszed be jut valahogy hogy melyik filmbe volt akkor majd írd le :)
7/7 A kérdező kommentje:
végig halogattam 1 top 550 songs of all time és 2 top 100 songs of all
time videót és még mindig nem találtam meg! :(
2014. jan. 9. 14:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!