Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Segítene valaki?

Segítokesz001 kérdése:

Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Van 1 szám aminek az előadóját se és a címét se ismerem....de vaklahogy úgy szól hogy: ÁDEJDLJ TÉJTÖTÉJ ÁDÁDEÉJ TÉTŐTÉJ, és vmi rock és sok filmbe halottam, legalább is úgy emlékszem.

#zene #rock #filmzene #ádejdéj
2014. jan. 6. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
na hq ebből vki megmondjaXD
2014. jan. 6. 17:25
 2/7 Apocalypse. ***** válasza:
100%

most vagy beverted a fejed a billentyűbe, vagy valami nemtom milyen ékírás ez..

ettől még a: türürü tütü türürürü tütü türürürü tütü türűrürűűű is kivehetőbb :D:D

2014. jan. 6. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a szöveget nem értem mert az angolhoz gyökér vagyok és csak így tudtam jellemezni
2014. jan. 7. 17:57
 4/7 KefirHun ***** válasza:
Esetleg egy filmet tudnál mondani a sok film közül hogy melyikbe hallótad és kb. hány percnél :)?Mert ebből ember legyen a talpán aki ezt ki találja :D Ezt még dúdolni se tudom amit leírtál és semmire nem hasonlít :D
2014. jan. 7. 18:34
 5/7 A kérdező kommentje:
őőőő konkrét filmet nem tudok mondani mert nem emlékszem hogy melyikben volt
2014. jan. 7. 20:25
 6/7 KefirHun ***** válasza:
oh... akkor sajna nem nagyon tudok segíteni,de ha majd véletlen eszed be jut valahogy hogy melyik filmbe volt akkor majd írd le :)
2014. jan. 7. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:

végig halogattam 1 top 550 songs of all time és 2 top 100 songs of all

time videót és még mindig nem találtam meg! :(

2014. jan. 9. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!