Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Humbucking hangszedők jók...

Humbucking hangszedők jók metál zenéhez? H-H elrendezésbe

Figyelt kérdés

Konkrét hangszedő: 2x Jackson High Output Humbucking

Főleg olyan ROAD féle zenéhez.

Zöld pacsi megy mindenkinek! :)

2014. jan. 5. 22:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem az említett hangszedőket, de az tuti biztos, hogy a Humbi hangszedők jók Metalhoz ( persze már amelyik ), de kialakítást tekintve azok passzolnak leginkább, vagy a Single coil méretű dupla tekercses Humbik.
2014. jan. 5. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem konkrét hangszedő ;) Valamelyik olcsóbb Jackson modellről van szó, úgyhogy a tanácsom a következő: használtan nézegess gitárokat. gitarshop.hu -n jó vételeket ki lehet fogni, most pl 48-ba van fent egy SD Sh-8-al szerelt Squier Strat, na az körberöhögi azokat a Jackson-okat amikbe ilyen szedőt tesznek, de van BC Rich ASM Standard, meg hasonlók. Mennyit szánnál rá?
2014. jan. 6. 08:54
 3/20 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm!

Másodiknak pedig, most nem jutottam ezzel sehova. Mivel Jacksont akarok, és ebbe a kialakításba (Kelly), csak ez tud kínálni ilyen ár mellett ilyen formát. Meg egy LTD-van ami ilyen. De arra azt mondták zenész ismerőseim (ROAD:Goya, Somogyi Remig (Tűzvész), Tóth Péter (Tűzmadár)hogy a Jackson jobb.

A gitár amúgy Jackson JS32T Kelly. De most azzal, hogy javasoltál B.C-t meg stratot nem jutottam sehova. Mert mindenképp Kelly vagy Explorer formát akarok.

2014. jan. 6. 12:49
 4/20 A kérdező kommentje:
A zöld pacsi ment mindenkinek!:)
2014. jan. 6. 12:49
 5/20 anonim ***** válasza:
LTD 200-aws széria felett jó. Ha ilyen forma kell akkor használtan nézelődj. Epiphone-okból is vannak egész jók.
2014. jan. 6. 13:16
 6/20 A kérdező kommentje:
De én használtat nem akarok egyáltalán. Rossz élmények fűződnek a használt dolgokhoz.
2014. jan. 6. 13:55
 7/20 anonim ***** válasza:

Pedig a legokosabb dolog amit tehetsz az, hogy használtan nézz. Ezek az extrém formák használtan nevetségesen olcsón mennek, én csakis úgy vennék.

Amúgy én 8-10 gitárt vettem eddig, és mind használt volt ;) És mindegyik hibátlan.

gitarshop.hu-n nézelődj

2014. jan. 6. 16:58
 8/20 A kérdező kommentje:

Rákerestem kíváncsiságból. Kelly formájú nincs is. Explorer van egy Ephiphone, eléggé ocsmányka szegény.. meg még egy 130.000 ért. (dedikált, ami sztem megint elcsúfítja.) Kelly forma alap jobban bejön, az meg nincs is.

Maradok a kiszemeltnél inkább, a Jacksonnál :)

(zöld pacsi ment)

2014. jan. 6. 19:07
 9/20 anonim ***** válasza:
a road-nak mi köze van a metalhoz?
2014. jan. 8. 00:05
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerinted mit játszanak?
2014. jan. 8. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!