Humbucking hangszedők jók metál zenéhez? H-H elrendezésbe
Konkrét hangszedő: 2x Jackson High Output Humbucking
Főleg olyan ROAD féle zenéhez.
Zöld pacsi megy mindenkinek! :)
Elsőnek köszönöm!
Másodiknak pedig, most nem jutottam ezzel sehova. Mivel Jacksont akarok, és ebbe a kialakításba (Kelly), csak ez tud kínálni ilyen ár mellett ilyen formát. Meg egy LTD-van ami ilyen. De arra azt mondták zenész ismerőseim (ROAD:Goya, Somogyi Remig (Tűzvész), Tóth Péter (Tűzmadár)hogy a Jackson jobb.
A gitár amúgy Jackson JS32T Kelly. De most azzal, hogy javasoltál B.C-t meg stratot nem jutottam sehova. Mert mindenképp Kelly vagy Explorer formát akarok.
Pedig a legokosabb dolog amit tehetsz az, hogy használtan nézz. Ezek az extrém formák használtan nevetségesen olcsón mennek, én csakis úgy vennék.
Amúgy én 8-10 gitárt vettem eddig, és mind használt volt ;) És mindegyik hibátlan.
gitarshop.hu-n nézelődj
Rákerestem kíváncsiságból. Kelly formájú nincs is. Explorer van egy Ephiphone, eléggé ocsmányka szegény.. meg még egy 130.000 ért. (dedikált, ami sztem megint elcsúfítja.) Kelly forma alap jobban bejön, az meg nincs is.
Maradok a kiszemeltnél inkább, a Jacksonnál :)
(zöld pacsi ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!