Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Gibson...

Mi a véleményetek a Gibson LPJ gitárrol, esetleg közületek valakinek van ijenje?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 5. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
az hogy ennyi pénzért lehetne venni sokkal jobbat is ahelyett hogy rá van hugyozva hogy "gibson"...
2014. jan. 5. 23:34
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Próbáltad már, vagy csak az alapértelmezett Gibson -ellenszenv mondatja veled? :-)
2014. jan. 6. 01:41
 3/8 anonim ***** válasza:

nem valóban nem próbáltam a leírás alapján tájékozódtam...

és a gibson-nal sincs semmi bajon nagy álltalánosságban , de szerintem senkinek sem mondok újat azzal ha azt mondom hogy kevesebb pénzért ugyan ezt a minőséget megkapjuk mástól. De ha valakinek megéri +30-40 rongyért hogy rá legyen írva hogy gibson akkor csak tessék...

2014. jan. 6. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért nem árt azon is elgondolkodni, hogy egy Gibsonnak - épp a neve miatt - általában kisebb az értékvesztése, mint egy kevésbé ismert és kedvelt névnek. :)
2014. jan. 6. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

hát persze lehet vitatkozni hogy mi is éri meg jobban de felesleges... :D

én se mondtam hogy rossz gitár mert biztos nem az csak ár/érték arányban lehet jobbat is találni de ha meg is veszi a kérdező sokat biztos nem veszít vele majd ő eldönti , hisz véleményekre volt kíváncsi megkapta :D

2014. jan. 6. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem felesleges az értékvesztést figyelembe venni vásárláskor, ezért hoztam fel.
2014. jan. 6. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
tetszetős,max más színben venném meg ha lenne fölös pénzem :) bár a külső nemmindegy,Gibsonnál is akadnak mellényúlások szóval érdemes kipróbálni (minden márkánál vannak érdekes típusok)
2014. jan. 9. 18:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. jan. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!