Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha punk vagyok akkor hallgatha...

Apollo93 kérdése:

Ha punk vagyok akkor hallgathatok a punk zenén kívül metált is? Vagy mindenféle rockot? És a punkok szoktak más zenét is hallgatni a punk zenén kívül?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha beskatulyázod magad, szenvedd el a skatulyázás okozta szűkösséget! ;]

Ide vezet a kategorikusság.

Akik egyetlen jelzővel, szóval kijelentik magukról, hogy punkok, metálosok, rockerek vagy bármik, azok utána, gondolom, úgy érzik, "árulás" vagy "gyengeség", ha mást hallgatnak. Ez pedig... szerintem eléggé korlátolt, idióta felfogás.

Nyilván van olyan "punk", aki meghallgat mást is, de akkor meg szerintem, nem definiálja önmagát így, hogy "EZ vagyok, NEM az".

Tehát hallgass azt, amit szeretnél, amihez kedved van, ami jólesik, és ne definiálj. Önmagunk beskatulyázása elveszi az egyéniséget; ezt látom magam körül, azért mondom. Megteszik helyetted mások úgyis, hogy elneveznek ennek-annak zeneízlés miatt, fölöslegesen.

2009. nov. 29. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Te már csak punk zenét hallgathatsz, mert ha megtudja a punk szakszervezet, akkor még ki is zárhatnak!!!!

Legyél nagyon óvatos,mert ez nem játék! Én nem próbálkznék a helyedben!!!!!!

2009. nov. 29. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
A Magyar Punkológiai Intézet irányelve erre vonatkozólag a következő: NEM, MERT SZÉTPOGÓZZUK A ARCODAT!
2009. nov. 29. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2009. nov. 29. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos én, mint punk mondhatom, hogy igenis hallgatunk mást. Nagyon sok ismerősöm és beleértve magamat is hallgatunk rockzenét is, no meg a punk egyéb műfajait pl Oi! zene. Bár azt hiszem itt ki is merül a választék. Taszít minket a mosógép-frekvencia (techno, disco meg egyéb sz*rok) és a hip-hop sem áll valami közel hozzánk. Szóval, azt hiszem ennyi. A skinhead és a náci zene meg, azt hiszem magától értetődik, hogy számunkra elvetendő, hisz a szöveg nem tud minket megfogni.

L/17 Punklány

2010. ápr. 21. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

milyen nácizenék vannak?

olyan mint a rammstein hitler c száma??

2010. aug. 8. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

előző

Nem.Mint pl. a Divizió88...

2010. aug. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!