Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Beszakítottam a hangszórómnak...

Nagyzsolt1 kérdése:

Beszakítottam a hangszórómnak a membránt és lett rajta egy kis 4 milis lyuk hogy lehetne eltüntetni úgy hogy ne nagyon látszon?

Figyelt kérdés
A hangszóró egy M.N.C noir 2 20cm

2014. jan. 5. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hiába tünteted el, recsegni fog nagyobb hangerőnél. Ki kell cserélni.
2014. jan. 5. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:
mármint mit kell kicserélni
2014. jan. 5. 15:21
 3/4 A kérdező kommentje:
ja és amúgy nem recseg
2014. jan. 5. 15:25
 4/4 peterlord ***** válasza:

A hangszóróknak nem az a lényege, hogy a sérülés ne látszódjon, hanem, hogy ne legyen hallató. A 4 mm. még nem látszik, de valóban recseghet. Ha még nem, akkor majd fog. Javítható, de az viszont látszani is fog. Nekem már többször bevált, valóban jó módszer,s gyakorlatilag nem kerül pénzbe.

Egy cseppnyi PALMATEX, vagy technokol ragasztó (az a lényeg, hogy rugalmas legyen száradás után!!! tehát nem pillanatragasztó! ) s egy sima papírzsebkendő kell hozzá.

A zsebkendőt rétegjeire szeded, egy rétegből kivágsz 3-4 db. karikát, minden darab más átmérőjű legyen (5-10-15mm). A szakadást vékonyan bekened a ragasztóval, s rétegenként felragasztod a membránra a zsepidarabokat. Kész. Utána lehet még filctollal színezni, hogy fekete legyen, na ez az ami látszik.

2014. jan. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!