Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bal kézzel hogy jobb gitározni...

Bal kézzel hogy jobb gitározni tanulni?

Figyelt kérdés

Üdv!

Szeretnék megtanulni gitározni, csak az a gond, hogy bal kezes vagyok. Hallottam, hogy lehet több módon is lehet úgy tanulni. Pl áthúrozással, fordítva tanulni meg az egészet vagy simán jobb kézzel fogva mint a jobb kezesek.

Arra lennék kíváncsi hogy a legjobb, aki esetleg próbálta, hogy melyik jött be neki jobban.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. jan. 4. 22:38
 1/3 anonim válasza:

Hello!

Én bal kezes vagyok, 3 és fél éve gitározom, de jobbkezes gitáron játszom :D Egyébként... Nem szükséges fordítva felhúrozni, csinálnak kifejezetten balkezes hangszereket. Biztosan fogsz találni megfelelőt. Ha nem kényelmes a jobbkezes, nem áll rá a kezed, menj el valami közeli hangszerboltba, és kérdezd meg, van-e balkezes gitár. Ha nincs, akkor... próbálj meg kipróbálni egyet valahol :D Én próbáltam balkezesként a balkezes gitárt, de egyáltalán nem állt rá a kezem. Ha már mindent kipróbáltál, szerintem azt válaszd, ami NEKED a legkényelmesebb.

2014. jan. 4. 22:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az 1.-höz próbáld ki őket aztán válaszd a legkényelmesebbet
2014. jan. 5. 09:12
 3/3 anonim válasza:

Balkezes vagyok,szintén jobbkezes gitárral. Így kényelmes.

Próbáld ki te is mind a kettőt,és döntsd el melyik fekszik neked.

2014. jan. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!