Bal kézzel hogy jobb gitározni tanulni?
Üdv!
Szeretnék megtanulni gitározni, csak az a gond, hogy bal kezes vagyok. Hallottam, hogy lehet több módon is lehet úgy tanulni. Pl áthúrozással, fordítva tanulni meg az egészet vagy simán jobb kézzel fogva mint a jobb kezesek.
Arra lennék kíváncsi hogy a legjobb, aki esetleg próbálta, hogy melyik jött be neki jobban.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hello!
Én bal kezes vagyok, 3 és fél éve gitározom, de jobbkezes gitáron játszom :D Egyébként... Nem szükséges fordítva felhúrozni, csinálnak kifejezetten balkezes hangszereket. Biztosan fogsz találni megfelelőt. Ha nem kényelmes a jobbkezes, nem áll rá a kezed, menj el valami közeli hangszerboltba, és kérdezd meg, van-e balkezes gitár. Ha nincs, akkor... próbálj meg kipróbálni egyet valahol :D Én próbáltam balkezesként a balkezes gitárt, de egyáltalán nem állt rá a kezem. Ha már mindent kipróbáltál, szerintem azt válaszd, ami NEKED a legkényelmesebb.
Balkezes vagyok,szintén jobbkezes gitárral. Így kényelmes.
Próbáld ki te is mind a kettőt,és döntsd el melyik fekszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!