Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitár erősítőt vegyek...

Milyen gitár erősítőt vegyek ami jó koncertre és dob mellett is hallatszik?

Figyelt kérdés

Jelenleg 20 wattos Roland cube kombom van de ez kevés nyilván dob mellé.

Volt egy koncertunk kisebb kocsmában ott még jó is volt a kombó mikor nem volt olyan erőteljes dob.

Stílus :Metál, punk rock, és hasonlók.

2014. jan. 3. 13:52
1 2
 11/18 Shazeen ***** válasza:
Az első linknél ott van a Peavey Vypyr 75 [link] Ez jobb választás szerintem!
2014. jan. 4. 10:46
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még gyűjtögetnem kell. Én személy szerint híve vagyok a Roland cube sorozatnak, ebből a 80xl nagyon jó lenne, szerintem jobb mint az általatok leírtak. Csak ez akkor válna be ha valaki használtan 60ezer körül adná!

2014. jan. 4. 13:57
 13/18 Apocalypse. ***** válasza:
De ha megvan mit akarsz, akkor minek írtad ki ezt a kérdést? Akkor gyűjtögess és vedd meg azt. Feleslegesen írtad ki a kérdést, ha úgyis azt veszed, amit kigondoltál.
2014. jan. 4. 15:11
 14/18 A kérdező kommentje:
De mivel még van idom, ezért kipróbálhatom azt is amit ajánlotok és lehet jobban fog tetszeni.
2014. jan. 4. 16:27
 15/18 Shazeen ***** válasza:
A vypyrben nem fogsz csalódni. Modellezős kategóriában szerintem jelenleg a legjobb!
2014. jan. 8. 11:24
 16/18 A kérdező kommentje:
De úgy tudom az pedallal jó. Az meg ugye 30000 ft. A cubehoz lehet olcsóbban is csinálni.
2014. jan. 8. 18:06
 17/18 Shazeen ***** válasza:
A sampterára gondolsz ugye? De ha azt eszed minden funkciót elérsz a pedálról, wah, meg a presetek amiket belőttél magadnak, 30 ezerből, a cubehoz nem tudom van e vezérlő pedál, de így is olcsóbb, mint összevásárolni 3-4 fajta pedált.
2014. jan. 9. 22:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Van pedál. igazából 15000 egy dupla momentary, tehát ebből kell 3,de momentary kapcsolót olcsóbb beszerezni, aztán 6 darabot beraksz kettesel 3 femdobozba és kész.
2014. jan. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!