Szerintetek ki a jobb gitáros? John Frusciante vagy Slash?
Slash g*cigyors
hát te is sok slash solót hallottál akkor godnolom... a Slash solóinak lényege nem a gyorsaságon van hanem a gyönyörü szép nyujtásokon, amik mindig el vannak találva hova kellenek és hasonló diszitésektöl szép egy slash solo... minden más profi gitáros van oan gyors mint slash..
am számomra slash a "jobb" amennyire össze lehet hasonlitani két profi gitárost...(nem elhet összehasonlitani öket, ez saját vélemény ami azt tükrözi h slasht jobbna szeretem::))
nem értem miért kell egyeseknek leragadni ott hogy ki hibázik kevesebbszer és játszik 20 000 bpm fölött... amúgy meg igenis nagyon sok jó gitáros van aki lassabb mint slash...
nade :D arra akarok kilyukadni... hogy a gitározás nem csak pengetések meg nyújtások, stb... ből áll, hanem abból is hogy mit játszol... persze fontos a hogyan is, de nem szabad egyiket sem fontosabbnak találni, ez a kettő egyenrangú... és így nem tudok különbséget tenni a hard rock és a funk rock között, (ha csak RHCP és G'nR-t nézzük) mert mind2őjük iszonyatosan jó... egyébként ha megnéztek pár élő felvételt akkor láthatjátok hogy John is van olyan gyors mint Slash. mindezek mellett én mégis letenném a voksom John mellett, mert jobban szeretem a zenéjét, sokkal jobban megérint mint slash gitárjátéka.
slashnek volt pár jó megnyilvánulása a G'nR-ben, de ennyi... John viszont mindig hozza azt a szintet ahol igazán tetszik a gitárjátéka... (nekem még az is tetszik ahol belőve gitározott, bár nem a szépsége miatt, hanem mert annyira ... elgondolkoztató... megható... nem tudom megfogalmazni... ennyi
21:04-nél a pont :P
egyébként kifejezetten szeretem a Niandra LaDes and Usually Just a T-Shirt-öt. Minden normálistól eltérő megnyilvánulásával... John igenis nagyot alkotott vele. Nagyon hangulatos lemez (ez az első album amit az 5 éves folyamatos betépése alatt vett fel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!