Ki szereti a Rock zenét?
Milyen rock eggyütteseket halgattok? Inkább magyart, vagy inkább külföldit?
Kort és nemet írnátok légyszi?
Köszi.:))
16L
Írom a műfajt, és a kedvencet :)
Heavy Metal: Black Sabbath (-> Abból is az Iron Man)
Hard Rock: Deep Purple
Folk Rock: Dobogókő, vagy Szkítia, vagy Veszelka Kommandó. Nehéz kedvencet :'D
Egyébként szeretem még a: Pink Floydot, a Led Zeppelint, Jimi Hendrixet, a Kárpátiát, és a Pokolgépet.
Utolsó vagyok elfelejtettem nemet és kort. :)
14/F
(februárban leszek 15)
Manapság OSI-t hallgatok.
A Dead Soul Tribe-ot is kedvelem.
Szívesen hallgatok Deep Purple és Sabbath lemezeket is a 80-as, 90-es évekből is.
Jó a Volbeat és a Muse is a mai felhozatalból.
Az itthoniakból forog nálam A Rómeó vérzik és a Replika is, na és Osszián, Kalapács.
50/F
Magyar szimfónikus metál: Sorronia
Külföldi szimfónikus metál: Epica, Nightwish, Within Temptation, Delain, Xandria, Krypteria, Apocalyptica, Stream of Passion (néha), Edenbridge, Serenity, Sirenia
Egyéb külföldi: Amaranthe, Lacuna Coil, The Unguided, Sonic Syndicate, Papa Roach, Sick Puppies, Kamelot, Eluveitie, Icon for Hire, The Dirty Youth, The Nearly Deads, Skillet, Thousand Foot Krutch, Skillet, Nemesea, Thirty Seconds to Mars, Sonata Arctica, Evanescene
14/L
Az igazat megvallva nem sok rockot hallgatok inkább metált.
Rock:Lord(tudtommal az,de javítsatok ki ha nem),Kárpátia,P.box-Dinamit(amikor még Vikidál Gyula énekelt),Kard
Metál: hazai: Ossian,Pokolgép és Ómen(Kalapácsos időszak),Kalapács,néha-néha egy kis Road
külföldi: Iron Maiden,Skid Row,Twisted Sister, és kb.ennyi.
14/F
Hát én most bevegyítek neked a rocktól kezdve a metálon át a hardcore-ig *-* XD szóval: Pokolgép, Ossian, Iron Maiden, Metallica, Leander, Slipknot, Black Veil Brides, Bullet for my valentine, Papa roach, Bring me the horizon, Last famous words, Suicide silence, Kárpátia, Tankcsapda, Deathstars, Powerwolf, Hammerfall, Rammstein, Akela, Asking Alexandira, Depresszió, Road, Green day, Panic at the disco, Fit for rivals, Crown the empire, Escape the fate, Attack!Attack!, ONE OK ROCK, Captur the crown, Avenged Sevenfold, Billy Talent, KoRn, New years day, Marilyn Manson, Mitionless, Skillet
Hát kb ennyi, de biztos van még amit nem írtam le >< am 16/l :3
Breaking Benjamin
Chris Daughtry
Nickelback
Dead By April
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!