Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki letudná nekem kottázni...

Valaki letudná nekem kottázni trombita szólamra azért vannak a jobarátok című dalt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Le.
2014. jan. 3. 14:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm .
2014. jan. 3. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor tehát már ezt is tudod. Igen, van olyan aki le tudná kottázni. Bár ez a "trombita szólamra" kifejezés nem igazán érthető. Vajon azt jelenti-e, hogy ebben a számban van trombita szólam, és azt kéne lekottázni, vagy azt, hogy a kérdező abban a téves elgondolásban él, hogy a számot másképp kell lekottázni, ha majd trombitával akarja valaki eljátszani, mint ha más hangszerrel.
2014. jan. 4. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:

bocsánat ... rosszúl írtam le igazából maga a dalra gondoltam de csak azért írtam le,hogy trombita szólamra mert trombitával szeretném elfújni.

És ha Valaki lenne szives tudom hogy már ez is nagy kérés de ha valai lekottázná nekem még a Boldogság gyerehaza című dalt nagyon HÁLÁS lennék !

2014. jan. 4. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Ide nem lehet kottát beírni, legalábbis én nem tudok. De a kezdő hangokat G-dúrban ideírom:

d, g, h c, h, a, g, a...., így kezdődik minden versszak

d, d, h, h, h, h, h, c, d....így pedig a refrén.

A többit találd ki. Ha van hallásod és tudsz trombitálni, akkor csak jó sokszor meg kell hallgatni a nótát, és menni fog.

2014. jan. 4. 13:29
 6/9 A kérdező kommentje:
kezdésnek nem rossz . de úgy gondoltam,hogy valaki leírja nekem kottára lefényképezi és elküldi ^.^ deee köszönöm a segítséget!
2014. jan. 4. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Lustaság fájna......... Várj lefordítom.

Lenne itt valaki aki keresne nekem 10 milliót? Az se baj ha Forintban. Csak küldje el, és én megköszönöm.

Elmondom mit kéne tenned. Előkapni a trombitádat meg azt a kottát amid van, és gyakorolni, próbálgatni hány hangot kell emelned, (Ez esetben szerintem leszállítani de én zongorás vagyok nem rezes.)szóval... hogy a trombitán maradjon a dal. Ceruzával berajzolod az eredeti kottába a hangokat, így még vizuálisan is láthatod a hangnemet. Fogsz egy ötvonalas füzetet, és kimásolod szépen. Így csináljuk mi akik tanultuk a zenét, és nem az "ájfonunkal" játszottunk. Igen az elsőkre rá megy a délután. De szartuk le.

2014. jan. 4. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:
De nincs semmilyen kottám ...
2014. jan. 5. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor küldj emilcímet
2014. jan. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!