Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Balra vagy jobbra?

Én......... kérdése:

Balra vagy jobbra?

Figyelt kérdés
a gitárom nyaka el van hajolva-homorú.legyszi mindent irjatok le mert még soha nem csináltam

2014. jan. 1. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Két hasznos linket tudok ajánlani:

1. [link]

2. [link]

A nyaknak kell egy kis ív, és megfelelő húrláb magasság, hogy ne zörögjenek a húrok. Tehát ha neked homorú, azaz ezen az ábrán: [link] az első esettel van dolgod. Ekkor az imbuszkulcsot JOBBRA kell elfordítani, ekkor fog a gitár nyaka domborúvá válni. Kb negyed környit fordíts a nyakmerevítő pálcán JOBBRA (ÓRAMUTATÓ JÁRÁSÁVAL MEGEGYEZŐ IRÁNYBA).

Azt tanácsolom először, hogy fogd le az 1. és az utolsó bundon a húrokat, és nézd meg hogy mekkora a távolság kb a 10. bundál. hasonló képpen: [link]

Akkor lesz tökéletes a nyak, hogyha egy papírdarab a 10 bundnál elfér, hogyha bedugod a papírfecnit a húr alá.

Remélem azért érthető voltam. Ebből a videóból megtudsz mindent, ha nem értetted a magyarázatomat, akkor figyelmesen nézd végig.

http://www.youtube.com/watch?v=5_qZ_QGXI4w

2014. jan. 2. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!