Mit gondoltok erről az elektromos gitárról?
Új gitárt szeretnék venni, de nem tudom hogy ez az SX jó választás? Láttam új állapotút is, ugyanezen az áron. Viszont ezen a gitáron kivannak cserélve a hangszedők, meg a tremoló is ( bár az eredeti fekete szerintem szebb). Ti mit gondoltok?
Egy kicsit próbálj meg logikusan gondolkodni.
Először is, ez nem SEC, hanem SEG. Ha az eladó még a saját gitárja nevét se tudja leírni, az már eleve rossz.
"kivannak cserélve a hangszedők"
És? Mire? Az, hogy Ibanez, semmit nem mond. AMúgy az olcsóbb Ibanez gitárokon elég gyakran lecserélik a gyári szedőket, éppen mert nem valami meggyőző a hangjuk. Alighanem egy ilyet raktak bele. Az, hogy Ibanez, önmagában nem mond semmit. KIváncsi lennék, aki odaírta a számokat mögéjük, tudja-e mit jelentenek... :)
"meg a tremoló is ( bár az eredeti fekete szerintem szebb)"
Ezt honnan látod? Nincs a leírásban. Oké, mondjuk a legtöbb képen valóban fekete a tremoló, de kérdés, mire cserélték ki?
A tremolónak amúgy a legkevésbé fontos tulajdonsága, hogy milyen színű.
Magyarul ez egy kissé gyanús, megbuherált gitár, aminél egyáltalán nem biztos, hogy mennyire pozitív hatású volt a módosítás.
Ettől függetlenül mint kezdő Superstrat nem olyan rossz ár, nekem SX basszgitárom volt és azzal elégedett voltam, de ez még nem mond semmit erről a hangszerről konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!