Miért nem változatosabb a rádió?
Állandóan ugyanaz az 50 zeneszám, 14 előadó és 3 adás...
Jó, igazából a választék szempontjából érdeklődöm, mi a retek mocskos valagáért nem lehet több számot leadni? Miért mindig az a pár darab toplistán lévő rongyosra játszott hulladék megy? Meg kell fizetni a licenszet, vagy mi a rák?
Azt személyes sértésnek szántam, ugyanis úgy értelmeztem, hogy azért ilyen, mert nekem ez így jó, és hallgatom. Hát nem szívesen hallgatom, rákényszerülök annak ellenére, hogy "teamplay" van az irodában, azaz elvileg tekintettel vagyunk egymásra.
Szóval ez olyan, hogy eszed a zsíros kenyeret, de nem azért eszed, mert annyira imádod, hanem mert ez van. Nincs ez így jól, de olcsó és így ezt veszed.
Szia!
Én új válaszoló vagyok. Az Apocalycpse nevű válaszoló szerintem itt általános alanyként értette itt, hogy te, de lehet, hogy tévedek. Mindegy, abban igaza van, hogy az emberek sokszor így is ezt hallgatják. Pl. én is úgy unom, mégis reggel az autóban hallgatom a rádiót, mert különben nagyon unalmas az út. Szóval a válasz tulajdonképpen igaz, a stílusától most vonatkoztassunk el.
Egyébként én teljesen megértem a problémádat, szerintem még egy előadón belül is igaz az, hogy mindig ugyanazt a 3 dalt adják tőlük, akkor is, ha egyébként sok slágerük van. Így még azt is megunod, akit szeretsz.
És ez a jogdíj kérdés is érdekes, mert számtalanszor kiderült már, hogy a rádió rendelkezik egy-egy dallal, csak nem játssza le. Pl. reggeli műsorban beszéltek egy dalról, egy előadóról, és megkereste a műsorvezető a dalt, hogy szemléltesse. vagy például, amikor egy együttes jön hozzánk koncertezni, sokkal több dalát adják. Pl. a Foreiner koncertkor adták tök dalukat, máskor ugyanazt a 2-t, ha egyáltalán adják. Szintén ez volt, amikor Prince jött a Szigetre. Én tőle egyetlen dalt ismertem, mert mindig ugyanazt játszották. Meg amikor Michal Jackson meghalt, és hirtelen elárasztották a rádiót a '90-es években készült slágerei (Dangerous, Who Is It, stb.)
Szóval én azt sem értem, hogy ha rendelkeznek a dalokkal, miért nem tudják lejátszani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!