Az igaz, hogy a koncert turnéra tankokkal mennek? És felépés közbe bele gépuskáznak a tömegbe?
2009. nov. 27. 23:30
1/10 anonim válasza:
Nem inkább Rammstein? :D
Nem hallottam Róla, hogy fasiszták lennének, illetve arról sem ,hogy tankokkal vonulnának koncertre, az szerintem meg egyenesen képtelenség, hogy géppuskákkal lövöldöznek a közönségbe... :D
2009. nov. 28. 10:44
2/10 anonim válasza:
Az együttes neve Rammstein, "fasiszta" kis betű, "az" kötőszó nincs a magyarban, "és"-sel nem kezdünk mondatot, tankokkal esélyük sem lenne turnéra menni, géppuskázni pedig szintén nem lenne esélyük. Az viszont igaz, hogy imádják a pirotechnikai cuccokat, és voltak már ebből balesetek. Szeretnek menetelni is a színpadon, illetve katonai egyenruhát is előszeretettel hordanak. Aki nem ismeri fel ebben az iróniát, az egy végtelenül buta ember.
2009. nov. 28. 11:42
3/10 anonim válasza:
Igaz! Még egy pár évvel ezelőtt a Tatu zenekarral találkozott (oroszok) és lenyomták a 2. kurszki tankcsatát. Ott voltam az első sorban! Aki megmaradt, azt pedig instant elholokausztolták. (náczivadász vagyok, úgyhogy a vége előtt 2 perccel gyorsan elrohantam)
2009. nov. 28. 12:57
4/10 anonim válasza:
utolsó lol :'D amúgy én csak annyit hallottam hogy lángszórókkal szoktak szórakozni néha:D
ez a tankos dolog kicsit furcsa mert abszolút nem tűnik praktikusnak. Drága is, sokat fogyaszt és lassú is. ja és nem mindenhol fér el :) de nemtudom. lehet hogy volt már ár példa, hogy tankkal mentek valahova.
A Rammstein nem egy náci (nem is fasiszta, azt ajánlom nézz utána ezeknek a szavaknak) zenekar. Az egyik tag is valamilyen ágon zsidó, illetve egy másik pedig sokáig élt egy zsidő nővel, ezek ugyebár kizárják az amúgy is gyenge lábakon álló elméletet, miszerint a zenekar szélsőjobbos lenne. A Links 2 3 4 című számuk szövege pont arról szól, hogy ők a bal oldalon állnak, nem nácik. Szánalmas, hogy a média ilyesmit terjeszt róluk és habár látszik, hogy nem ismered őket túlzottan az is szörnyű, hogy valaki ilyesmit mondott neked.
2009. nov. 28. 17:37
6/10 anonim válasza:
Kijavítós válaszolót kiegészítve még beállítottságú :D
Nem, nem ez a lényeg, terjeszd a világon kedves kérdező, hogy a Rammstein nem náci és gyertek minél többen a márciusi koncertre :)
2009. nov. 28. 17:42
7/10 anonim válasza:
(az, hogy olyan szóösszetétel, hogy koncert turné nincs és, hogy közben csak hab lenne a tortán :D)
2009. nov. 28. 17:43
8/10 anonim válasza:
"gépuskáznak" :DDDD Milyen lehet az a G-puska? Esetleg amit a G-pont ellen szokás bevetni?
2009. nov. 28. 17:50
9/10 anonim válasza:
ilyen tankos miről beszél ez? ebben a videóban nincs tank!
2009. dec. 1. 00:40
10/10 anonim válasza:
Komolyan mondod kedves utolsó? Ez biztos íronizált -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!