Meg lehet tanulni fuvolázni otthon?
Figyelt kérdés
úgy mint furulyázni, vagy ez összetettebb? Kell hozzá tanár?2013. dec. 29. 19:56
1/2 anonim válasza:
Én most már 6 éve fuvolázom, az osztályomban is szoktam karácsonykor, a fiúk mindig meg akarják próbálni, de megfújni rendesen a hangszert is csak egy gyereknek sikerült, aki szintén zeneiskolás, de lefogni helyesen egy hangot ő se tudott, ahogy tartotta a hangszert, az se volt jó. A helyes tartás nagyon nehéz, nekem még most se megy nagyon. Hogyha ezek után is magadtól akarsz tanulni, hajrá, én nem lebeszélni akarlak róla, de magadtól szerintem ne állj neki, inkább keress egy tanárt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem kell hozzá tanár,mert azért ez nem olyan egyszerű mint a furulya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!