Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy gitár mennyibe kerül?

Egy gitár mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
El kezdtem azon gondolkodni h jó lenne ha tudnék valamilyen hangszeren játszani és meg tetszet a gitár kb mennyibe kerül ? Nehéz meg tanulni rajta játszani ? Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 28. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy gitár kb. 15000-től tízmillió Ft-ig árazható be.

Ha 4 akkordot akarsz megtanulni, hogy ismert slágereket baráti társaságban dalolássz, nem nehéz. Ha komolyan veszed és magas szinten akarsz gitározni, épp olyan nehéz, mint bármilyen más hangszer.

2013. dec. 28. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Játékgitárt tudok az Ecserin 1.500-ért. De van igazi is, akár milliókért is. Játszani pedig könnyű megtanulni. Jól játszani már annál nehezebb.
2013. dec. 28. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

ha pénzkérdés, nem tudom mennyi a gyerek akusztikus, de ha annyival olcsóbb, simán jó az is.

szerintem első gitárt használtan vegyél és olcsón. (persze csak ha nem gazdag vagy :D)

6-8ért így szerintem lesz is normál méretű akusztikus használt.

próbáld is ki, és játszass valamit/mutattasd be az eladóval.

persze hogy nehéz :D (bár én basszuson játszok - ezen is nehéz, és kell egy kis izmot is felszedniük az ujjaknak :D)

de várj meg még pár választ, lehet hülyeséget mondok a vétellel kapcsolatban.

2013. dec. 28. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat nem vagyok gazdag sajna :/
2013. dec. 28. 23:51
 5/5 Apocalypse. ***** válasza:

Viszonyítási alapként itt vannak a gitárok és a hozzá tartozó árak:

[link]

2013. dec. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!