Meglehet tanulni neten gitározni? (komolyan)
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni, de igazi tanárra nincs most rá keretem:)2009. nov. 27. 18:02
1/8 anonim válasza:
Ha már táncolni meglehet,akkor gitározni is simán! keress a youtuben oktatófilmet,vagy barátkozz össze olyannal aki tud gitározni :)
3/8 anonim válasza:
Meg lehet. Bátyám is neten tanult meg és most tök jól játszik :)
4/8 anonim válasza:
szerintem profin is meg lehet, de ahhoz nagyon sok könyvet és netes oldalt át kell nézned, mert mindegyiknek megvan a hiányossága.. meg neten ha valami egy picit is félreértesz, vagy rosszul csinálod, nincs aki kijavítson, rosszul szokod meg, és majd később lehetnek belőle problémáid..:/
5/8 A kérdező kommentje:
én ezt hobbi szinten szeretném kiprobálni, majd ki tudja mi lesz
2009. nov. 27. 20:10
6/8 anonim válasza:
Tudsz letölteni programot és a gitárt a géphez csatlakoztatva már nyomhatod is. A progi kiírja és mutatja a lefogásokat. De jobb tanártól tanulni.
7/8 A kérdező kommentje:
de én nem elektomos gitárral akarok megtanulni, hanem akusztikussal, jobban érdekel
2009. nov. 27. 22:52
8/8 anonim válasza:
ismerek sok olyan embert, aki szintén így kezdte, és csak egyedül tanult, akkordokat előbb, majd utána kicsit többet, de végig akusztikus gitáron, és egy pár év eleltével egy híres eggyüttes ritmusgitárosa lett, szóval igen,meg lehet tanulni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!