Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted melyik a világ...

Szerinted melyik a világ legjobb zenéje?

Figyelt kérdés
2009. nov. 27. 15:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=E9VhD4SccSE

Nekem ez.

Aki a Cryin'-t és a Straiway to Heavent vagy a Don't Stop Me Now-t linkelte annak adok egy virtuális pacsit;). Óriási számok főleg a Cryin. Attól én is kikészülök:D!

2012. jún. 21. 00:56
 32/36 Gi-sy válasza:
Flo Rida-Right Round
2012. aug. 13. 17:57
 33/36 anonim ***** válasza:
2012. aug. 17. 20:24
 34/36 anonim válasza:
per pillanat a gangnam style a legismertebb!
2012. dec. 16. 13:03
 35/36 anonim ***** válasza:
A gangnam a legismertebb dal manapság. ÉS? Az most kit érdekel?
2012. dec. 16. 20:05
 36/36 anonim ***** válasza:

Nehéz megválaszolni, főleg mert egy számot kell hogy megnevezzek. Az én véleményem szerint a Time a legjobb szám, a Pink Floyd-tól, szerintem ez egy minden igényt kielégítő, és olyan tartalommal rendelkező szám, amit bátran megnevezhetünk legjobbként, legalábbis én úgy gondolom. Aztán sokan azt mondják, hogy a Bohemian Rhapsody, nem rossz szám, sőt nagyon is jó, de számomra akkor már inkább például a Paranoid Android a befutó, ha már ilyen rapszódikus számokról beszélünk, ráadásul tartalmilag sem érzem olyan erősnek a Queen művét. Sokan mások a Stairway to Heaven-t nevezik meg a legjobbként, ezzel már inkább egyetértek, a Led Zeppelin egyébként is az egyik kedvenc együttesem, tőlük meg talán a legjobb szám, és tartalmilag is fontosabb témákat boncolgat, mint mondjuk a Bohemian Rhapsody.

Tehát szerintem a Time, de ha valaki azt mondja, hogy a Stariway to Heaven, vagy akár azt hogy a The End a The Doors-tól, vagy a Like a Rolling Stone a Bob Dylan-től, vagy a The Power Of Love a Frankie Goes to Hollywood-tól, vagy a Radioactivity a Kraftwerk-től én azt is teljesen megértem.

2014. márc. 10. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!