Hogyan szerezhetném meg ezt a nyakláncot?
A VÉGZET NYAKLÁNCA :OOOOO. Amit keresel az A VÉGZET NYAKLÁNCA...
Nagyon régen egy gonosz varázsló meg idézte a sátánt. Szátánusz a sátán latinul.
A varázsló szőrnyű csatába kezdete a sátánnal, de a démon ereje túl nagy volt.
-Sátán: Kígyók!
-Varázsló: Végez velem fenevad!
Szerencsére egy kovács meghallotta a fenevad ordítását.
-Varászló: Neee....
-Sátán: Basszus letörted a fogam
-Varázsló: Démiszti totenámenisz dometi delóm kopletuszisz
Ez mit jelent?
Ahonnan jöttél ott is maradsz míg teljese nem lesz a fogad!
Sátán:Anyádat ne...hő hiányos vagyok
A démonnak vissza kellet térnie a pokolba a gonosz varázsló meg tökre őrült hogy élve megúszta.Nagyot szívót a spanglijából 's rá jött hogy hogy viszonyozhatná a kovács jó ságátt a kovács szerelmes volt egy lányba ahhoz hogy elnyerje szerelmét olyan valamire volt szüksége amitől a leány ajka nedves lesz és forró.Ezért a varázsló a démon fogából készíttet nyakláncot(ami egy pengető is egyben)amivel a kovács csodálatos dallamokat szollattatot meg a lantján, és így elnyerte szíve hölgyének szerelmét...
A nyaklánc titkát a kovács magával vitte a sírba de aztán DUUUR újra meg jelent Vikidál Gyula nyakába.A nyaklánc a démon egy darabja ezért természet fölötti ereje van(nem természet feletti annál egy szinttel magasabban van).
Ez az utolsó kép a nyakláncról: [link] .Sok sikert a VNY kereséséhez :) (Végzet Nyaklánca)
Komolyra fordítva a szót csak 1-2 db láttam akár hogy kerestem google-be legtöbbet a "Double Horn Necklace"-re dobta ki.Itt van egy csak ez már sajnos elkelt :/ [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!