Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Tankcsapda...

Mi a véleményetek a Tankcsapda együttesről?

Figyelt kérdés
Természetesen nem fanatikus rajongók véleményére vagyok kíváncsi :D
2009. nov. 26. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Én szeretem a zenéjüket de nyilván nem erre vagy kíváncsi, szerintem egy színvonalasnak nevezhető magyar zenekar ugyan kicsit szabad szájuak de ez megbocsájtható. Illetve örülök annak hogy nem süllyedtek le oda hogy "celebeknek" kellene őket hívni mert ők csak énekelnek és nem reklámozzák magukat minden fa*sággal amihez nem értenek, hanem annál az egy dolognál maradnak amiben kifejezetten jók, a zenélésnél.

Valamint az egyik zene csatornán nyilatkozott Lukács Laci és azt mondta szerinte ma nincsenek Magyarországon igazi sztárok és ezzel én mélységesen egyet értek.

2009. nov. 26. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Van értelmes mondanivalójuk, vannak jó szövegeik, de szerény véleményem szerint zeneileg nem nagy szám (van egy két kivételesen jó számuk azért). Főleg az új album hangzása elég tucatosra sikerült.
2009. nov. 26. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Bírom a zenéjüket, szimpatikus együttes!
2009. nov. 26. 18:29
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

A zenéjük bejön, a legtöbbnek van mondanivalója is, de az utóbbi időben már kicsit ők is el "divatosodtak".

A legújabb albumuk már annyira nem tetszik, de lehet csak azért, mert nem hallgattam még eleget, hozzá kell szokni.

2009. nov. 26. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
A régebbi albumaik kimondottan tetszettek régebben, aztán kinőttem a stílust. Nem szeretem viszont, hogy 20 év alatt sehová sem fejlődtek, mostanában pedig igencsak elk*rvultak. Amikor 2004-ben az Örökké tart a Viva slágerlistáját vezette - no, azóta nem hallgatom őket. Még mindig ugyanazt a nótát fújják, ésez már borzasztóan unalmas.
2009. nov. 26. 18:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemfogom leírni mind a hatoldal véleményemet.. Imádom őket, ész kész:D December 29, Főnix - remélem ott leszek:)
2009. nov. 26. 20:25
 7/12 Thurston ***** válasza:
71%
SZerintem elég gűz, hogy LUkács Laci még kábé egy olyan szövege sem írt, ami nincst ele ritmushibákkal, emg undorító kínrímekkel. A zene meg nyilván minősíthetetlen, de ez mondjuk igényesség kérdése. Én jobban szeretem, ha egy zenész dolgozik is valami, és nem csak kitalál három akkordot a hasára csapva. (Arról meg ne is bezséljünk, hogy LL egy borzasztó énekes. ENnyi év aktív zenei múlttal már fejlődhetett volna valamerre.)
2009. nov. 26. 21:12
 8/12 Thurston ***** válasza:
67%

Kis kiegészítés:

FŐleg elkeserítőnek tartom, hogy valaki színvonalasnak tartja őket, amikor tök ismeretlen magyar fiatalok ilyen debütáló albumokat adnak ki:

http://www.youtube.com/watch?v=2XzZVqFxBn4

http://www.youtube.com/watch?v=qeLGWbdh0qg

MInden hangszerész profi munkát végez, az énekest úgyszint nem sokán tudnák utánozni, és ami a legfontosabb, egyedi ötletek is találhatók az enéjükben. De lehet, hogy ez csak számomra fontos szempont...

2009. nov. 26. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
26%

Előző:

Már késő van ezért nem értem, te most ironikus vagy vagy szerinted az tényleg jó zene?

2009. nov. 26. 22:22
 10/12 Thurston ***** válasza:
54%

Nyilván egy olyan embernek, aki egy négyakkordos, nulla zenei fantáziát és egyediséget igénylő zenét jónak tart, az nehezen tud befogadni egy ennyire összetett és pogresszív zenét. :/

Mondom, ez igényesség kérdése. Én nem elégszem meg a TCS színvonalával, így jobb zenéket kerestem, amit nehezebb befogadni, de utána többet nyújtanak. Sajnos vannak akik annyira primitívek, hogy nem hajlandóak nyitni az új, nehezebben emészthető dolgok felé. Persze ezzel csak önmagukat fosztják meg egy kellemes élménytől, így annyira nem izgat a dolog.

(Bár ha csak egy minimális szinten értenél a zenéhez, akkor még ha nem tetszik is maga a zene, akkor is be kéne látnod, hogy az általam linkelt együttes zenészei jóval a TCS-s arcok szintje fölött vannak. De ez már ennyir nem lényeges dolog, nem érthet mindenki a zenéhez.)

2009. nov. 26. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!