Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kevésbé ismert karácsonyi dalok?

Kevésbé ismert karácsonyi dalok?

Figyelt kérdés

Olyan zenéket keresek, amiket eddig nem nyomattak agyba-főbe, mert azokból már egy kicsit elegem van és elveszik a kedvem az ünneptől. Nem is muszáj kifejezetten karácsonyinak lennie, elég, ha télies vagy csak valamiért visszaadja az évszak hangulatát. A stílus szinte mindegy, csak nagyon popos ne legyen.

Előre is köszönöm!:)

2013. dec. 22. 11:51
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
51%
9-es,kérlek,többé ne szóld le Zsédát, köszönöm! Mielőtt jönnél azzal, hogy azt szólsz le, akit akarsz, mondom, h netedd, megkérlek!!:) Szép ünnepet!:))
2013. dec. 23. 18:29
 12/44 anonim ***** válasza:
*Ja és ez nem csak az ünnepre vonatkozik,hanem általában:)
2013. dec. 23. 18:29
 13/44 anonim ***** válasza:
0%
11, 12. A tények makacs dolgok. Vannak olyan dolgok, amik kirakat jelleggel egész nap az ember előtt vannak és vannak olyanok, akiket, amiket nem reklámoznak. Na azok az érdekesek dolgok. Lisa és Miklósa Erika is csodálatos emberek. Egyszerűek, szerények és sugárzik belőlük a gyermeki üdeség.
2013. dec. 23. 18:48
 14/44 anonim ***** válasza:
2013. dec. 23. 19:00
 15/44 anonim ***** válasza:

14 Ugyan olyan humanitárius, mint az apja és az anyja. Los Angeles-i életét hagyta ott és most egy kis angol faluban él a férjével és két ikerlányával. Mellesleg saját maga vezeti a háztartást.

[link]

[link]

Lisa-Marie Presley Magyarországon főleg csak Elvis lányaként és Michael Jackson ex-feleségeként ismert. Zenéjével méltatlanul keveset foglalkozik a média, jótékonysági és aktivista munkásságáról viszont gyakorlatilag sehol nem hallani. Pedig nagyon fontos lenne - főleg a kételkedőknek - tudni, hogy Lisa-Maire édesanyjához hasonlóan nagyon ügyes üzletasszony, aki apja legendás hírnevét és a tőle örökölt vagyonból rengeteget jótékonykodik illetve harcos - és elismert - polgárjogi aktivista (akárcsak híres szülei).

Az 1984-ben Priscilla által létrehozott non-profit Elvis Presley Jótékonysági Alapítvány (EPCL) Elvis nagylelkűségének és a közösségnek tett jótékonysági munkájának állított emléket. Lisa-Marie 1991-ben vette át az elnöki tisztséget és 2001-ben a szegény és hajléktalan családok részére tette lehetővé bérletmentes lakhatást, a gyermekek napközbeni ellátását, továbbá az alapítvány karrier- és pénzügyi tanácsadással, iránymutatással és egyéb eszközökkel segíti visszanyeri a rossz sorsra jutott emberek önbecsülését és a függetlenségét.

Az alapítvány által támogatott Elvis Presley Zeneszoba a fiatalok zenei oktatását segíti és ehhez kapcsolódó különleges programokat szervez. Ezen munkásságát a Zeneszerzők és Fiatal Zenészek Szervezete 2005-ben díjjal ismerte el.

Lisa-Marie a Memphisi Képzőművészeti Egyetemmel közösen létrehozott ösztöndíj-alapra a legbüszkébb, mely az egyetem hallgatóinak a zenei területen való elhelyezkedését segíti.

1997 októberében nyitotta meg barátja, az énekes Isaac Hayes segítségével az Írástudás, Oktatás és Képesség Programot (LEAP), mely minden memphisi gyermek és Tennessee Állambeli korosztály számára ingyenes. A LEAP elérhetővé teszi a hatékony oktatási szolgáltatásokat és anyagokat, amelyek segítenek az embereket megtanítani, hogy miképp lehet hatékonyan tanulni, ezáltal képesek legyenek elérni céljaikat képességeik teljes mértékű kihasználása mellett.

2002. január 5-én Lisa-Marie a The World Literacy Crusade-tól Humanitáriusi Díjat kapott a gyermekek tanulásáért tett erőfeszítések miatt. A Díjat Isaac Hayes és Yolanda King, a néha aktivista Martin Luther King lánya adta át.

2002. szeptember 26-án a gyermekek jogaiért küzdő „Az Emberi Jogok Polgári Bizottsága” nemzetközi szóvivőjeként szólalt fel az Amerikai Kongresszusban a kábítószer-mentes élet és a gyermek egészségügye érdekében.

2005-ben csatlakozott az Oprah Winfrey által létrehozott Angel Network egyesülethez, és aktívan részt vett a Katrina hurrikán által elpusztított New Orleanst és a környező területeket érintő katasztrófa-elhárítási munkálatokban.

2013. dec. 23. 19:50
 16/44 anonim ***** válasza:

Lisa a korának megfelelően öltözik.

http://www.youtube.com/watch?v=7Dd3MvVURI0,

http://www.youtube.com/watch?v=bdo6oneCygA

Nem mutogatja magát...

2013. dec. 23. 19:55
 17/44 anonim ***** válasza:
2013. dec. 23. 20:00
 18/44 anonim ***** válasza:
Ne büntess, mondtam, hogy nem komálom:D:D:D:D VégemXDDDD :') Inkább írjunk még karácsonyi dalokat!!:D
2013. dec. 23. 20:28
 19/44 anonim ***** válasza:

Ezt még múltkor találtam, csak nem írtam ide, mert még van pár, és együtt akartam:D :

Queen - Thank God it's Christmas

Jon Bon Jovi - Please come home for Christmas

2013. dec. 23. 20:29
 20/44 anonim ***** válasza:
Egyébként szoktam tőle számot hallgatni:) Mármint Lisától:)
2013. dec. 23. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!