Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a gitár milyen? Így meglehe...

Ez a gitár milyen? Így meglehet mondani milyen húros, stb?

Figyelt kérdés
[link]
2009. nov. 26. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:

nem tölti be a képet nálam :/

próbáld meg feltölteni máshova is pls

2009. nov. 26. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálam sem tölti be.
2009. nov. 26. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

na, most betöltötte:D

ez egy fémhúros gitár, Squier márkájú, ami nem rossz, de túl sokat nem ér, szerintem kb egy olyan 20-30ezret érhet max

egyébként jó kis gitár, ha tiéd, és már nagyon unod, akkor írj ha nekemadnád:D

2009. nov. 27. 07:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha az enyém lenne tudnám milyen lenne xD De köszi a választ :) Ez egy külföldi ismerösömé :) ÉN most szeretnék gitárt venni csak még nem tudom mit hogy kell nézni a vásárláskor mert nem értek hozzá :(
2009. nov. 27. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig félig fém, félig neylon húros. Az uccsó 3 húr eléggé neylonosan fénylik.
2009. nov. 29. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:

hát, lehet hogy nylon húr van rajta, de a fejen látszik, hogy ez nem klasszikus gitárnak lett tervezve, hanem fémhúrosnak, mert a fémhúros gitároknak van "lapos" feje, meg ilyen húrlábra a fém húrokat tudják feltenni:)

egyébként, akié a gitár, ő balkezes?:) Eléggé úgy tűnik mint ha fordítva lenne felhúrozva a gitár:D

2009. nov. 29. 07:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen balkezes :D Szerintem csak a vakut veri vissza a húr és ezért látszik ilyennek :/ Köszi a válaszokat :)
2009. nov. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!