Melyik ez az együttes (számcímet pláne megköszönném)?
Figyelt kérdés
Talán egy éve nézegettem ilyen "top 10 guitar solos" típusú videókat és az egyik ilyen videóban találtam. Kicsit ilyen túl vallásos hatása van, kb 4 perc, és kb 2 percnél van egy elég jó és hosszú gitárszóló. A banda neve vmi 4-5 betűs, A betűvel kezdődő vlt. Ebben a "top 10 guitar solos" videóban azon a számon kívül vltak még a következő számok:
Sublime - Date Rape
Disturbed - Stricken
Avenged Sevenfold - Scream
Rammstein - Adios.
Amikor arra a számra anno rákerestem, amit most keresek, akk csak zene vlt meg egy CD albumnak kinéző kép amin egy ilyen sárgás-aranyszínű ló volt, azt hiszem.
2013. dec. 22. 10:31
1/1 anonim válasza:
Hát...nemtudom.
A ló esetleg utalhat az Ensiferum-ra... mást nemtudok mondani, ötletem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!