Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti meghallgattok régebbi...

Ti meghallgattok régebbi számokat is? L/17

Figyelt kérdés
Engem idegesít amikor az emberek egy 2 éves zenére már azt mondják hogy nem hallgatják mert régi.Na és? Engem nem érdekel hogy egy zene mikor jött ki,épp divat-e hallgatni és hogy sokan szeretik-e.Ha 10 éves a zene és rajtam kívül senki nem szereti én akkor is meghallgatom ha tetszik

2013. dec. 20. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Én hallgatok olyan dalokat is amik 40-50-60-as években voltak slágerek, és még mindig jók..
2013. dec. 20. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Én hobbi zenész vagyok.

Egy zene nem attól lesz jó, hogy 2 éve vagy 20 éve írták!

2013. dec. 20. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Szintén, mint #1. Én főleg régebbieket hallgatok, úgy a hatvanas évektől egészen máig, a Beatlestől a Led Zeppelinen át a Cardigans-ig mindent.

A legújabb slágereket se kedvem, se energiám követni legtöbbször. :)

2013. dec. 20. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Én személy szerint csakis régi zenéket, és főleg régi Magyar zenét halgatok.

Az ilyen emberek ilyenfajta véleményére nem kell adni !

2013. dec. 20. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is régebbi zenéket hallgatok,mert az a stílus tetszik.
2013. dec. 20. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hogy meghallgatom, hanem szinte csak régebbi zenéket hallgatok, a mostani slágerekből talán 10-ből 1 szokott olyan lenni, amire azt mondom, hogy hallgatható, és ugye az még messze nem egyenlő a jóval. Én főleg külföldi rockzenéket hallgatok, úgy a '70-es évek együtteseivel kezdve az egészen újakig, de azért a régebbiek dominálnak. 17/f
2013. dec. 20. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon szoktam modern zenéket hallgatni, mert többségük sokkal igénytelenebb, mint régen. A fogyasztói társadalom hátránya.
2013. dec. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!