Milyennek mondanátok a Panic at the Disco stílusát?
Figyelt kérdés
Szerintem elég összetett a dolog, gondolok itt pop-punk, pop-rock, underground, glamrock.... Szerintetek??2013. dec. 20. 11:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem lehet konkrétan megmondani hogy ők melyik stílusba tartoznak. Lemezenként változó. A legelején még emobandának mondták őket, aztán jött a Pretty. Odd. ami viszont lágyabb hangzású mint a Fever, majd a banda kettészakadásakor a Vices & Virtues is szerintem egy külön kategóriába sorolható. Az új albumuk pedig ismét egy másik stilus felé halad. :D Abban sem kételkedem, hogy az 5. albumuk is egy teljesen új stílusvilággal fog megjelenni.
3/3 anonim válasza:
Ami a legtöbb (és régebbi) számukat illleti, legjobban a barok pop, és talán még az emo is ráhúzható. Az új számaik... Hát az már teljesen más. Gondolok itt például a Nicotine-ra. Az már inkább egy poposabb valami. Talán poprock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!