Justin Bieber heartbreaker album?
sziasztok.!
Justinnak az uj albuma a heartbreaker. eddig mindig hetfonkent adott ki ujabb szamot az albumrol. most viszont a confident volt az utolso. es akkor a tobbit mikor adja ki? mert en mar varom, de a youtube csatornajan sem rakja ki a tobbit. mikor fogja? es egyszerre rakja majd?
elore is koszi.! :*
- hulye valaszoktol kimeljetek. akik nem szeretik, azoknak csovi. -
megkertem, hogy hulye valaszokat ne.!
miért lonek a pizsit? 15 eves vagyok, nem 5. es mi a f***ért nem tudsz te is normalis valaszt adni? ha nem erdekel ne nyomj ra, stb. gratulalok, az agyiszinted egy tyuket uti! -.-
de ezen mi a hulye kerdes?
megkerdeztem normalisan, erre senki sem tud hozza szolni... marmint normalisat... hat igen... ez a gyakori. -.-
Hali.
Justin új albumát Journals-nak hívják a heartbreaker volt az első szám a "journals"-ról 16 szám van. a confident-et adta ki a music mondays utolsó számának ez 10 szám és még +6 vagy 8 számot csinált és igy jön ki az egész journals album amin a heartbreaker az első száma. youtubra beirod : journals akkor kiadja az összes számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!