Mennyibe ekrül egy olyan hangkártya aminek nem muszály csúcs minőségnek lennie elég hogy minimális latency legyen? 5k?
...sajnos egy használható külső kari 30e körül kezdődik.
Olyan még nincs felfedezve, hogy olcsó, de azért jó. A gyártók nagyon is tisztában vannak vele, hogy egy használhatóbb cuccért, márkáért több pénzt lehet elkérni.
Ez vonatkozik sajnos a használt kereskedelemben kapható stuffokra is.
csak egy a sok közül:
ja és még valami...ha PC-n nyomulsz, és be tudsz fektetni néhány 10-est, akkor annak is érdemes utánanézni, hogy vannak USB-s multieffektek, amik hangkártyaként is üzemelnek. Ezeknél gyakorlatilag nincs késedelmi idő. Ha lecsatlakozol a gépről és a felvételt a számítógép hangkártyájával játszatod le, megközelítőleg úgy fog szólni, mint ahogy a multival felvetted. Tehát ez lehet a házi stúdiód első eleme is.
Példaként hoznám fel a Line6 Hd családot, valamint a Digitech RP szériát, de szerintem itt árban vannak azért olcsóbb, használható cuccok is. Természetesen nem arról szól most ez az értekezés, hogy jó a multi vagy sem:-)
De lesznek. A mac rendszer is alaplapi hangkártyával működik.
Én most vettem 110 ezerért ami max 6 ms-re megy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!