Milyen rockbandákat ismertek amik nem ilyen "elcsépeltek" mint pl. Asking Alexandria, hanem ugyan olyan jó mégis kevésbé ismert meg ruha márkákban is ugyan így hogy ne elcsépelt legyen mint a dc hanem ritkább mint pl. a drop dead?
Azt a kapucnis pulcsit nagyon kinéztem magamnak csak sajnos k**va drága :/ Pedig nem szoktam ilyen cuccokat venni, de az rohadtul bejön :D Zenéjük nagyon király és elég kevesen ismerik őket.
Nem igazán tudom mire gondolsz,leírom az én kedvenceimet aztán te eldöntöd hogy jó-e vagy nem:
Pantera,Lamb of God,Marilyn Manson,Tool,Meshuggah,Ministry,Down,System of a Down,Disturbed,Mudvayne,Dope,Slipknot,Ozzy Osbourne,Motörhead....
Skindred,Arch Enemy,Ektomorf,Hatebreed,Exodus,Coal Chamber,Suicidal Tendencies,Napalm Death,Fear Factory,Biohazard....
Asszem ezekből már lehet válogatni.
Tankcsapda. Nem ismertek, de magyarok és szerintem eszméletlenül jó banda. Meg a tagokat is bírom.
Nincsenek olyan hű-de-nagyon jó pólóik meg ilyenek, de nekem tetszenek azok is. :D
www.tankshop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!