1/5 anonim válasza:
Ha van egy kis eszed, nem apródról veszel ilyen cuccot.
2/5 A kérdező kommentje:
jó , de eredeti?
2013. dec. 17. 13:42
3/5 anonim válasza:
Ezt itt neked senki nem fogja megmondani, olyan halál pontos replikákat képesek csinálni ma már. Ha ennyi pénzed van rá, vedd meg üzletben, de ne apródról. Ott még azt is simán bejátszhatják, hogy üres csomagot küldenek neked.
4/5 A kérdező kommentje:
személyes átvétel lesz.És ha tehetném nyílván újonnan venném meg.De honnan fogom tudni hogy eredeti?dobozán vagy a fülesen lesz valami ismertető jel?
2013. dec. 17. 14:01
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg szem. átvétel lesz, én azt ajánlom, hogy hallgasd meg mielőtt megveszed.Hidd el, hallani fogod, ha hamisítvány! (Nekem van erededi kb. 30-35-ért vettem!!).Én személy szerint min. 10-12-őt kérnék érte. Megnéztem a képeket, hát...amelyken van a füles meg a cipzáros táska eléggé szivacsnak tűnik és az enyém inkább hasonlít egy "műanyagból kiöntött, speckó anyaggal bevont valamire", valamint a beats by dr dre füzet négyzet alakú, míg a képen téglalap. Ja és szgold meg , az eredeti illatos! :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!