Rapesek! Mi a vélemányetek a csaj rapperekről? Szerintetek van jövője a csaj rapnek?
Elnézést, kihagytam hogy *Magyarországon. Egyébként köszönöm a válaszokat, és várok még többet.:) Harmadik válaszolónak mondom, hogy pont azért kérdeztem mert nekem is vannak ilyen terveim barátnőmmel beszéltünk ilyenekről. Mivel most elég fiatalok vagyunk, gyakoroljuk a szövegírást, és felnőtt korunkban belevágnak. És teljesen igazad van, kell majd indítani valami mozgalmat M.o.-n a csaj rappesekek, vagy nem tudom:DD
Te hány éves? Van kedved beszélgetni? Ha van, írj:)
6
hat ha Magyarországon akarsz rap-elni akkor még csak tehetség sem kell hogy híres legyél....
az meg hogy csaj vagy férfi vagy tökmindegy csak nyomni kell a mainstream szar szövegeket rím nélkül, és el kell magad valahogy adni (pl.: hogy a többit oltod és akkor elhiszik hogy te jobb vagy)
Persze van kivétel 1-2 csak őket senki sem ismeri....én meg le sza--rom mert nem vagyok oda érte....
17/F
Szerintem egy csaj is lehet ugyan olyan jó rapper mint egy srác, sőt... Nehogy az határozza meg az álmod/álmotok, hogy pár gyökér azt mondja, hogy csajok nem tudnak rappelni.
Ez nemtől teljesen független szerintem.
Sok szerencsét egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!