Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rapesek! Mi a vélemányetek a...

Rapesek! Mi a vélemányetek a csaj rapperekről? Szerintetek van jövője a csaj rapnek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 14. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
Nicki Minajnak jól áll. De szerintem hagyjuk meg a rappelést a fiúknak. :) Van egy csomó női rapper aki a kutyát se érdekli, de ő nagyra tartja magát. A lányok inkább maradjanak az éneklésnél.. ha meg nincs hangjuk, akkor meg már tökmindegy nem? :D
2013. dec. 14. 21:19
 2/10 anonim válasza:
Ha jól csinálja akkor igen!
2013. dec. 16. 19:03
 3/10 anonim válasza:
Szerintem egyetlenegy kulonallo csaj rapper-re nem fognak figyelni az emberek,szerintem kb lenezik oket...viszont ha mondjuk enekel is vagy bandaban nyomja akkor igenis van jovoje,sot...szerintem nagyon fel tudnak dobni egy-egy szamot...en is meg akarok tanulni rappelni es csaj vagyok,szerintem meg ha nem is hasznalom soha akkor is elmondhatom magamrol h tudok rappelni es ha nem is leszek rapper szerintem tok meno :DD
2013. dec. 18. 22:35
 4/10 anonim ***** válasza:
2013. dec. 20. 01:36
 5/10 anonim ***** válasza:
2013. dec. 20. 01:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, kihagytam hogy *Magyarországon. Egyébként köszönöm a válaszokat, és várok még többet.:) Harmadik válaszolónak mondom, hogy pont azért kérdeztem mert nekem is vannak ilyen terveim barátnőmmel beszéltünk ilyenekről. Mivel most elég fiatalok vagyunk, gyakoroljuk a szövegírást, és felnőtt korunkban belevágnak. És teljesen igazad van, kell majd indítani valami mozgalmat M.o.-n a csaj rappesekek, vagy nem tudom:DD

Te hány éves? Van kedved beszélgetni? Ha van, írj:)

2013. dec. 20. 12:58
 7/10 anonim válasza:

6

hat ha Magyarországon akarsz rap-elni akkor még csak tehetség sem kell hogy híres legyél....

az meg hogy csaj vagy férfi vagy tökmindegy csak nyomni kell a mainstream szar szövegeket rím nélkül, és el kell magad valahogy adni (pl.: hogy a többit oltod és akkor elhiszik hogy te jobb vagy)

Persze van kivétel 1-2 csak őket senki sem ismeri....én meg le sza--rom mert nem vagyok oda érte....

17/F

2013. dec. 20. 13:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Én szeretnék, majd talán ha összejön, a 'normálisak' közé tartozni. A lányoknak szerintem ebben a műfajban nincs nagy hírük M.o.-n. Pedig vannak olyan jók mint a srácok. Köszi a választ! :)
2013. dec. 20. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
nem áll jól a nőknek a keménykedés maradjanak csak a konyhában
2013. dec. 22. 00:33
 10/10 háteznemjöttössze válasza:

Szerintem egy csaj is lehet ugyan olyan jó rapper mint egy srác, sőt... Nehogy az határozza meg az álmod/álmotok, hogy pár gyökér azt mondja, hogy csajok nem tudnak rappelni.

Ez nemtől teljesen független szerintem.

Sok szerencsét egyébként :)

2014. jan. 2. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!