11/20 anonim válasza:
Egyiket se szeretem, de akkor már inkább Green Day. :D
12/20 anonim válasza:
Egyértelműen Green Day. Egyébként tök normális hogy a directionerek a One Directiont hallgatják az Idiotok pedig a Green Dayt. Nem is értem sokszor miért van, vita hogy melyik jobb.
13/20 anonim válasza:
:DD Vicces. nekem totál tetszik mindkettő. A két kedvenc bandám :3 fura és összehasonlíthatatlan,de ez van ^^ Az egyiket még csak most ismertem meg,de komolyan őrület amit csinálnak,még most is az ők daluk van a gondolataimban..az 1D pedig régebbi,imádom,hogy mindig vidámak,őrültek és fiatalosak :D
14/20 anonim válasza:
Ez most kérdés volt ??? xDDD egydé ! hagyjuk már -.- nem is zenét játszanak..egy felkapott kisfiúkból álló bandácska aminek nem adok 1-2 évet hogy lecsengjenek :DDD
Én 16 éves vagyok ...nem nagy év de még így is tudom mi az a zene és hála a jó Istennek és nem vagyok ilyen kis tini banda őrült ... már 5 éves korom óta szeretem a Green Day-t (nem kamu komolyan nagy tesóm is Rocker és állandóan Green Day-t vagy Metallica-t hallgatott és így én is rocker lettem :DD És boldog vagyok
(Lány)
15/20 anonim válasza:
Ezt a kettőt hogy lehet összehasonlítani? Mintha azt kérdezted volna, hogy: "Csoki vagy megfázás?"
16/20 Nininiki:* válasza:
Milyen kérdés ez? :D 100% Green day♥♥ a 1D az csak 5 fiú értelmetlen zenéje...:D
17/20 anonim válasza:
Kettő egy mondatban nem említhető :D Idiot nation <3
18/20 anonim válasza:
ez olyan, mintha Terez anyat hasonlitanad ossze Hitlerrel.
most komolyan kerdes ez?
19/20 anonim válasza:
Green day! Forever! 2 éves koromba még a nevüket se tudtam de már akkor is szerettem. Am kb. csak azt hallgatog.
20/20 anonim válasza:
egyértelműen a Green Day!!!!:D igaz a One Directiontól nem halottam sok számot nem is terveztem de kizárt hogy ütni tudná őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!