Ha egy együttesnek új albuma jön ki, akkor abban az évben a turnén csak abból az albumból játszik? (bővebben lenn)
A kedvenc együttesemnek most jött ki új albuma. Idén akartam elmenni koncertjükre, de sajnos nem tudtam. Idén végig az idei albumukat turnéztatták, ami a kedvencem tőlük, és nagyon-nagyon szeretnék egy koncertjükre menni, de attól félek, jövőre már erről az albumról nem játszanak, csak a következőről, hisz az lesz az aktuális újdonság.
Vagy ez hogy van? Sajnos még a 2014-es turnédátumokat nem adták ki. Vagy ilyenkor azért a régieket is bele szokták venni? Azért kérdezem ezeket, mert eddig nem nagyon jártam koncertekre...
Heló!
közölni szokták, hogy lemezbemutató, avagy sem. Ha az, akkor elsősorban az új albumról lesznek dalok. Ha nem, akkor valószínűleg vegyesen, és a régiek lesznek többségben.
De ha lemezbemutató, az nem az egész évre szól? Vagy az koncertenként változik?
Időközben megtudtam, hogy a szóban forgó együttes most egy hosszú szünetet tervez... :(nagyon szarul érzem magam, annyira el akartam volna menni egy koncertjükre, és én meg eltöketlenkedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!