Rékcsi kérdése:
Az A38 milyen hely?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 17:54
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de egy ilyen cikket én is meg tudok keresni...
Engem a személyes tapasztalatok érdekelnek :)
2013. dec. 7. 21:50
3/4 anonim válasza:
Ha meg tudod keresni, miért nem kerested meg?
Rá lehet keresni az A38-al kapcsolatos blogbejegyzésekre is, azok eléggé személyes tapasztalaton alapulnak.
Te megkérdezted milyen hely. Linkeltem egy cikket, ami leírja. Ezek után ne oktass ki ha megkérhetlek.
Privát nem kell, meg itt pattogás se, piros mancsot leszarom, és amúgy is gyűjtöm.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem adtam piros mancsot :)
Nem is akartalak kioktatni csak azt mondtam h nem a cikkek érdekelnek hanem azok véleményei akik ott jártak. Hihetetlen h mindenki felbassza magát és másokat is aztán meg szenved h hülyék az emberek... Könyörgöm lássátok már meg az élet szép oldalát és ne viselkedjetek sündisznóként :)
2013. dec. 8. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!